Football Talk

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Οι κληρώσεις για τους δεύτερους προκριματικούς γύρους του Champions League και του Europa League ολοκληρώθηκαν και οι ελληνικές ομάδες έμαθαν ποιους αντιπάλους θα αντιμετωπίσουν.

Ολοκληρώθηκαν οι κληρώσεις για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League και ο Παναθηναϊκός μαζί με τον ΠΑΟΚ μάθανε τους αντιπάλους τους, ενώ ο Ολυμπιακός και ο Άρης περιμένουν αποτελέσματα για να μάθουν με ποιον θα αναμετρηθούν.

Την καλύτερη δυνατή κλήρωση είχε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική Ντνίπρο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον είναι στο χέρι τους για να πάρουν την πρόκριση στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Να πούμε εδώ πως λόγω του πολέμου της Ουκρανίας, η Ντνίπρο θα δώσει του αγώνες της στην Σλοβακία. Το διακύβευμα για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν να αποφύγουν την Γκενκ, αφού δεδομένα είναι πιο επικίνδυνη ομάδα.

Μέσω της κλήρωσης των «πράσινων», τον αντίπαλο του έμαθε και ο Ολυμπιακός για τον τρίτο γύρο των προκριματικών στο Europa League, με τον κλήρο να πέφτει στον ηττημένο του ζευγαριού Σερβέτ - Γκενκ.

Εύκολο έργο θα έχουν ΠΑΟΚ και Άρης στον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να κληρώνεται κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, την ώρα που οι «κίτρινοι» θα περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Αραράτ (Αρμενία) - Εγνατία (Αλβανία) για να δουν τον αντίπαλο τους. Στην Τούμπα το πρώτο ματς, εκτός έδρας ο Άρης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0