Football Talk

Σκωτία – Γεωργία 2-0: Ούτε η βροχή δε σταμάτησε το 4/4 της ομάδας του Κλαρκ!

Σκωτία – Γεωργία 2-0: Ούτε η βροχή δε σταμάτησε το 4/4 της ομάδας του Κλαρκ!

Το γήπεδο μπορεί να θύμιζε… λίμνη, το παιχνίδι διακόπηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης για περίπου μιάμιση ώρα, αλλά τίποτα από αυτά δεν εμπόδισε τη Σκωτία να φτάσει στη νίκη με 2-0 απέναντι στη Γεωργία και να κάνει το 4/4 στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024!

Σχετικά Άρθρα

Μέσα σε ένα «Χάμπντεν Παρκ» που έμοιαζε περισσότερο με… λίμνη, η Σκωτία δεν πτοήθηκε διόλου, επικράτησε με 2-0 επί της Γεωργίας και έκανε το 4/4 στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024!

Έτσι, βρίσκεται με άνεση στην κορυφή έχοντας 12 πόντους, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Γεωργία, ισοβαθμώντας μαζί με τη Νορβηγία στους 4.

Το παιχνίδι χρειάστηκε να διακοπεί μόλις στο 11ο λεπτό λόγω της έντονης βροχόπτωσης, καθώς οι δύο ομάδες δεν ήταν δυνατόν να αγωνιστούν. Ύστερα από αρκετές διαβουλεύσεις και αναμονή περίπου 90 λεπτών (!), η αναμέτρηση ξεκίνησε και πάλι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από πολύ νωρίς. Μόλις στο 6ο λεπτό o ΜακΓκρέγκορ επιχείρησε ένα αρκετά δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του!

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από τη διακοπή, ο ρυθμός όπως είναι λογικό ήταν χαμηλός. Η Σκωτία, παρ’ όλα αυτά, δημιουργούσε κάποιες ευκαιρίες και έφτασε εν τέλει και σε δεύτερο τέρμα στο 47’, με τον ΜακΤόμινεϊ να βρίσκει δίχτυα με όμορφο σουτ, έπειτα από σέντρα του Ρόμπερτσον.

Η Γεωργία πίεσε για να μειώσει, έφτασε κοντά σε αυτό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Κβαρατσχέλια αστόχησε από την άσπρη βούλα και το 2-0 παρέμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0