Football Talk

Βραζιλία - Σενεγάλη 2-4: Έχασε η «Σελεσάο» ως γηπεδούχος μετά 1313 ημέρες! (video)

Βραζιλία - Σενεγάλη 2-4: Έχασε η «Σελεσάο» ως γηπεδούχος μετά 1313 ημέρες! (video)

Ήττα που δεδομένα δεν περίμενε γνώρισε η Βραζιλία από τη Σενεγάλη, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-2 και τον Μαρκίνιος να είναι, έστω και άθελά του, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Μπορεί οι Βραζιλιάνοι να είχαν εξαιρετική ψυχολογία, προερχόμενοι από τη φιλική νίκη με 4-1 επί της Γουινέας, σε ένα φιλικό που «καθάρισε» η… μισή Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η Σενεγάλη δεν τους φοβήθηκε και τους κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της, ανεξάρτητα από τα αν συζητάμε για επίσημο ή όχι παιχνίδι.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό από τον Πακετά, αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και να ανατρέψουν την κατάσταση μέσα σε 33 αγωνιστικά λεπτά.

 

 

Ο Ντιαλό ισοφάρισε στο 22ο λεπτό και εν συνεχεία ο Μαρκίνιος σημείωσε αυτογκόλ στο 52’, για να έρθει ο Σαντιό Μανέ και να σηματοδοτήσει την πρώτη φορά ιστορικά, που η Σενεγάλη σκοράρει 3+ γκολ απέναντι στη «Σελεσάο».

Ο στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε… ρεβάνς, καθώς μείωσε στο 58ο λεπτό από κοντά, αλλά η Βραζιλία δεν κατάφερε να αποσοβήσει την ήττα, πράγμα που σαφώς και την γυρνά αρκετά πίσω, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ξανά από τον Μανέ, στο 97', από το σημείο του πέναλτι.

Μεσολαβούν άλλωστε 1313 ημέρες από την τελευταία φορά που ηττήθηκε ως γηπεδούχος, με την Αργεντινή να είναι η προηγούμενη που το έπραξε, σε φιλική αναμέτρηση, το 2019, χάρη σε γκολ του Λιονέλ Μέσι, μετά από χαμένο πέναλτι.


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0