Football Talk

Αστέρας Τρίπ.: Οι «ανακατατάξεις» που έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Ράσταβατς που θα… κρίνει πολλά

Αστέρας Τρίπ.: Οι «ανακατατάξεις» που έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Ράσταβατς που θα… κρίνει πολλά

Στην Τρίπολη μετά από μία αποτυχημένη σεζόν έχουν σκοπό να αλλάξουν πολλά. Με τον Ράσταβατς πλέον να έχει αναλάβει και πάλι τα ηνία της ομάδας, οι Αρκάδες θέλουν να… γυρίσουν σελίδα.

Μία απογοητευτική χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε. Οι Αρκάδες σε μία σεζόν με μεγάλες βλέψεις δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους και πλέον με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ξεκίνησε το «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

Οι κακές επιλογές στον πάγκο στοίχησαν βαθμολογικά για τον Αστέρα καθώς ούτε ο Ηρακλής Μεταξάς, αλλά ούτε και ο Άκης Μάντζιος μπόρεσαν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις και τα «θέλω» του κλαμπ. Τώρα οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούνται με κυριότερη απ’ όλες την μεγάλη επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς για να αναλάβει τα… κλειδιά της ομάδας.

Ανανέωσε με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς ως το 2023 – Ό,τι θες να  μάθεις στο patkiout

Το «ξεσκαρτάρισμα» ξεκίνησε πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς ο Αντριάν Ριέρα ήταν ο πρώτος που άνοιξε την «πόρτα της εξόδου» και ακόμη δεν ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός που θα την… κλείσει. Τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ακολούθησαν και οι Χρήστος Τασουλής, Μιχαέλ Γκαρντάφσκι και Λέο Τιλίκα μερικές εβδομάδες πιο μετά.

Μπορεί η λίστα των αποχωρίσεων να είναι κάπως μεγάλη όμως είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο, να αυξηθεί περαιτέρω με κάποιες από τις παλιές «καραβάνες» της ομάδας να είναι κοντά στο να αποχαιρετίσουν. Οι Χερόνιμο Μπαράλες και Ματίας Ιγκλέσιας να έχουν φτάσει σε ηλικία 36 και 38 αντιστοίχως με την περσινή σεζόν να είναι πολύ πιθανόν και η τελευταία τους. Βέβαια την τελική απόφαση αυτή θα πάρει ο νέος πλέον προπονητής, Ράσταβατς.

Τελειώνουν» από τον Αστέρα Τρίπολης Μπαράλες, Ινγκλέσιας και πολλοί ακόμη -  Ό,τι θες να μάθεις στο patkiout

Στον Αστέρα όμως δεν έχουν ασχοληθεί μόνο με  αποχωρίσεις ποδοσφαιριστών, καθώς υπήρξε και η επιβράβευση για όσους κατάφεραν να προσφέρουν σε μία χρονιά που οι Αρκάδες κινδύνευσαν μέχρι και για τον υποβιβασμό. Οι Βαλιέντε, Γκαρσία, Καστάνιο και Πίτσου υπέγραψαν ανανέωση συμβολαίου και είναι στην διάθεση του Σέρβου προπονητή.

Οι πρώτες κινήσεις που έχουν προς το παρόν πραγματοποιηθεί από τον Αστέρα εστιάζουν προς την Ελληνική πραγματικότητα με την γυρισμό του Νίκου Κάλτσα αλλά και την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη.

 



Να δούμε αν θα διατηρήσει αυτήν την κατεύθυνση και στην συνέχεια του μεταγραφικού «παζαριού», άλλωστε οι Αρκάδες μας έχουν συνηθίσει να εστιάζουν στο ξένο στοιχεί. Εδώ και πολλά χρόνια επενδύει σε Ισπανούς και Αργεντινούς ποδοσφαιριστές θέλοντας να εμπλουτίσει το λάτιν στοιχείο της ομάδας.

Οι Έλληνες παίκτες μειώνονται χρόνο με τον χρόνο στην Τρίπολη καθώς το 2021 υπήρχαν 13, ενώ στην σεζόν που πέρασε έμειναν μόλις οκτώ. Ένας αριθμός φανερά πιο μικρός από τους Αργεντινούς και τους Ισπανούς που παραμένουν συνολικά άνω των 15 κάθε χρόνο με μία ιδιαίτερη αγάπη στους δεύτερους που έχουν φτιάξει την δική τους παροικία και παραμένουν σε τουλάχιστον διψήφιο αριθμό τα τελευταία τρία χρόνια.

Τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός - www.ertsports.gr

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0