Football Talk

Μπάλντοκ: «Σε ένα άλλο ματς, μπορεί να μην δινόταν επανάληψη στο πέναλτι!»

Μπάλντοκ: «Σε ένα άλλο ματς, μπορεί να μην δινόταν επανάληψη στο πέναλτι!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Γαλλία, με τον Έλληνα μπακ να στέκεται στην επανάληψη του πέναλτι.

Δυσαρεστημένος με την έκβαση του ματς και την ήττα της Εθνικής μας ομάδας παρουσιάστηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος στάθηκε στην εκτέλεση του πέναλτι και στην επανάληψη που δόθηκε, λέγοντας πως σε ένα άλλο ματς, ίσως και να μην καταλογιζόταν.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ:

Για το ματς με τη Γαλλία: «Πραγματικά το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Παίξαμε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα, όπως είναι η Γαλλία. Σε άλλο ματς, σε άλλη στιγμή, δεν θα δινόταν επανάληψη. Είμαι υπερήφανος για την Ελλάδα και για τον τρόπο που παίξαμε απόψε.»

Για τη «μάχη» με τον Κίλιαν Εμπαπέ«Μου άρεσε πολύ. Είναι απίθανος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Όπως και να έχει όμως, είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα.»

Για το επικείμενο ματς με την Ολλανδία τον Σεπτέμβριο«Μπορούμε να πάμε εκεί με καλή ψυχολογία. Είμαστε ενωμένοι, έχω καλό προαίσθημα. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και θεωρούμε πως μπορούμε να πάμε εκεί και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0