Football Talk

Γαλλία - Ελλάδα 1-0: Ο Εμπαπέ «τιμώρησε» το διπλό λάθος του Μαυροπάνου, νικώντας τον Βλαχοδήμο με... 2ο πέναλτι! (video)

Γαλλία - Ελλάδα 1-0: Ο Εμπαπέ «τιμώρησε» το διπλό λάθος του Μαυροπάνου, νικώντας τον Βλαχοδήμο με... 2ο πέναλτι! (video)
Ο Μαυροπάνος έκανε πέναλτι, ο Βλαχοδήμος «νίκησε» αρχικά τον Εμπαπέ, αλλά η βιαστική είσοδος του κεντρικού αμυντικού της Στουτγκάρδης στην περιοχή, έδωσε μία 2η ευκαιρία στον σταρ της Παρί. Και δεν την άφησε να πάει χαμένη!
Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την Ελλάδα κόντρα στη Γαλλία (19/06), μόλις λίγα λεπτά, μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της μεταξύ τους αναμέτρησης, για την τρίτη αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου, για το EURO 2024.

Ο Μαυροπάνος προσπάθησε να απομακρύνει «άτσαλα» τη σέντρα του Ερναντέζ στο 49', βρήκε το κεφάλι του Γκριεζμάν με τις τάπες του παπουτσιού του και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ματέου Λαόθ, υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών».

Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση, «νικήθηκε» από τον Βλαχοδήμο, αλλά η γρήγορη είσοδος του Μαυροπάνου στην περιοχή, προτού εκτελεστεί το πέναλτι, επέφερε την επανάληψη του.

Με τη... δεύτερη, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε δίχτυα και έκανε το 1-0 για τους Γάλλους στο 55o λεπτό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0