Football Talk

Εθνική Ελλάδας: «Σίγησε» τη Γαλλία στο πρώτο μέρος, όσο μόλις τρεις ομάδες σε επτά χρόνια! (video)

Εθνική Ελλάδας: «Σίγησε» τη Γαλλία στο πρώτο μέρος, όσο μόλις τρεις ομάδες σε επτά χρόνια! (video)

Η Ελλάδα στα χνάρια της Τουρκίας και του Λουξεμβούργου μετά από 45 αγωνιστικά λεπτά στο «σπίτι» της Γαλλίας.

Σχετικά Άρθρα
Περιθώρια επανάπαυσης κόντρα στη Γαλλία δεν υπάρχουν. Ειδικά όταν την αντιμετωπίζεις στην έδρα της. Πάντως, στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης της Ελλάδας στο Παρκ ντε Φρανς (19/06), για την 3η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου για το EURO 2024, το πρόσημο είναι θετικό.

Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ «έκλεισε» εξαιρετικά τους διαδρόμους, απειλήθηκε ελάχιστα (μόλις δύο τελικές των Γάλλων στον στόχο) και κατάφερε να κρατήσει τους «μπλε» στο μηδέν. Κάτι εξαιρετικά σπάνιο, όταν πρόκειται για εντός έδρας ματς των Γάλλων, σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου ή EURO.

 
Από το 2016 έως σήμερα, μόλις τρεις εθνικές ομάδες (τέσσερεις με την Ελλάδα), έχουν καταφέρει να «σβήσουν» τους Γάλλους στο πρώτο μέρος, ενώ αγωνίζονται στο «σπίτι» τους: η Σουηδία (11/11/2016), το Λουξεμβούργο (03/09/2017) και η Τουρκία (14/10/2019).

Από αυτές, μόνο η πρώτη ηττήθηκε. Το απόλυτο αουτσάιντερ (Λουξεμβούργο) «άντεξε» και κράτησε το 0-0, ενώ η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 82', παρότι ο Ζιρού «άνοιξε» το σκορ στο 76ο λεπτό.

Ευχή όλων, στο τέλος και της αποψινής βραδιάς (19/06), το συγκεκριμένο/κλειστό κλαμπ να έχει ένα ακόμα μέλος: την Εθνική Ελλάδας.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0