Football Talk

Ουκρανία - Μάλτα 1-0: Χρειάστηκε δύο πέναλτι, αλλά γλύτωσε το «κάζο»! (video)

Ουκρανία - Μάλτα 1-0: Χρειάστηκε δύο πέναλτι, αλλά γλύτωσε το «κάζο»! (video)
Η Ουκρανία «έπαιξε» με τη... φωτιά κόντρα στη Μάλτα, αλλά δεν κάηκε και πήρε το τρίποντο (19/06, 1-0) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιγκάνκοβ.
Έφτασε κοντά στο να «πετάξει» δύο βαθμούς μέσα στην έδρα της, αλλά ο Τσιγκάνκοβ την έβγαλε από τη δύσκολη θέση, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72ο λεπτό!

Χάρις το δικό του γκολ, η Ουκρανία πήρε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με σκορ 1-0 (19/06) της αξιόμαχης Μάλτας και κατέγραψε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στον 3ο προκριματικό όμιλο, για το EURO 2024.

Έχασαν τα... άχαστα οι γηπεδούχοι, που ολοκλήρωσαν το ματς με 20 ευκαιρίες για γκολ και τις εννέα εξ αυτών, στον στόχο!

Παράλληλα, πριν ευστοχήσει ο Τσιγκάνκοβ είχαν χαμένο πέναλτι με τον Γιαρμολένκο στο 52', αλλά για καλή τους τύχη, δεν πλήρωσαν ούτε το δικό του κακό χτύπημα, ούτε τη γενικότερη αδυναμία τους να σκοράρουν.

Έκαναν το 2/2 με τον Σεργκέι Ρεμπρόβ στον πάγκο, έφτασαν τους έξι βαθμούς και παραμένουν στο «κυνήγι» της Αγγλίας, από την οποία ηττήθηκαν στην πρεμιέρα και μετά τις τρεις νίκες της σε ισάριθμα ματς, βρίσκεται στο +3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουκρανία (Σεργκέι Ρεμπρόβ): Τρουμπίν, Κονόπλια, Κριβτσόβ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο (46' Μικολένκο), Στεπανένκο, Μαλινόβσκι (63' Μπουγιάλσκι), Γιαρμολένκο (81' Σίντορτσουκ), Τσιγκάνκοβ, Σουντάκοβ, Βάνατ (63' Ντόβμπικ).

Μάλτα (Μικέλε Μαρκολίνι): Μπονέλο (45+3' Μ. Γκρεχ), Μούσκατ, Σ. Μποργκ, Ζ. Μποργκ, Μπονγκ (87' Ντεγκαμπριέλε), Γιανίκ, Γκουιλαμιέρ, Τεούμα (87' Ζ. Γκρεχ), Καμενζούλι, Τζόουνς (62' Ντίμεχ), Νουόκο (46' Σαταριάνο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0