Football Talk

Τα γαλλικά ΜΜΕ ασχολούνται… ελάχιστα με το παιχνίδι της χώρας τους κόντρα στην Ελλάδα!

Τα γαλλικά ΜΜΕ ασχολούνται… ελάχιστα με το παιχνίδι της χώρας τους κόντρα στην Ελλάδα!

Δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ της Γαλλίας, η αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος με την Ελλάδα!

Η Εθνική μας ομάδα δοκιμάζεται στο Παρίσι κόντρα στη Γαλλία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Οι δύο ομάδες έως τώρα είναι αήττητες, ωστόσο οι Γάλλοι έχουν δώσει ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ελλάδα και βρίσκονται ως μόνοι πρώτοι στην κορυφή του δευτέρου ομίλου.

Το παιχνίδι, ωστόσο, δε φαίνεται να απασχολεί ιδιαιτέρως τα ΜΜΕ της χώρας. Αντίθετα, ως φλέγον ζήτημα αντιμετωπίζεται η επικείμενη πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε ως ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το πρωτοσέλιδο της «L’ equipe», η οποία έχει απλώς μία μικρή αναφορά στον αγώνα με τίτλο «η τελευταία υποχρέωση πριν τις διακοπές».

εequipe_1.jpg

Αντίστοιχα, στην ιστοσελίδα RMC, υπάρχει ένα άρθρο προκειμένου να παρουσιαστεί η Εθνική μας ομάδα με τίτλο «Πού βρίσκεται η Ελλάδα πριν αντιμετωπίσει τους “μπλε”;», στο οποίο αναφέρεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αναγεννηθεί, έπειτα από την άφιξη του Γκουστάβο Πογέτ.

rmc.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0