Football Talk

Βραζιλία – Γουινέα 4-1: Πρώτη νίκη στο 2023 με υπογραφή… Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Βραζιλία – Γουινέα 4-1: Πρώτη νίκη στο 2023 με υπογραφή… Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Εξαιρετική εμφάνιση και «παρθενική» νίκη για τη Βραζιλία εντός του 2023, σε φιλική αναμέτρηση με τη Γουινέα. Με μαύρες εμφανίσεις αγωνίστηκε η «σελεσάο», ως ένδειξη στήριξης προς τον Βινίσιους, στο τελικό 4-1, που φέρει την υπογραφή της… Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί με το Μαρόκο να μην τα είχε καταφέρει, έχοντας ηττηθεί σε φιλική αναμέτρηση με 2-1, τον Μάρτιο του 2023, όμως πλέον είχε έρθει η ώρα να σημειώσει την πρώτη της επικράτηση η Βραζιλία, εντός του ημερολογιακού έτους που διανύουμε.

Υποδέχθηκε τη Γουινέα σε νέο φιλικό και αποδείχθηκε εξαιρετική, δίνοντας χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της και επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία με 4-1.

Το σκορ άνοιξε ο Ζοέλιντον, στο πρώτο παιχνίδι της καριέρας του με τη φανέλα της χώρας του, για να έρθει ο Ροντρίγκο και να κάνει το 2-0, πριν καν συμπληρώσουμε μισή ώρα στο ματς.

Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά η αντίδρασή τους περιορίστηκε εκεί, καθώς ο Μιλιτάο έκανε το 3-1 από νωρίς και ο Βινίσιους διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’, από το σημείο του πέναλτι.

Τρία γκολ από ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, με μαύρα αγωνίστηκε η γηπεδούχος, ως ένδειξη στήριξης προς τον τελευταίο της σκόρερ, που δέχθηκε πολύ μεγάλο «κύμα» ρατσισμού, κατά τη διάρκεια της σεζόν στη La Liga.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0