Football Talk

Μαυροβούνιο – Ουγγαρία 0-0: Άντεξε και «τσίμπησε» βαθμό η ομάδα του Κλέινχεϊσλερ

Μαυροβούνιο – Ουγγαρία 0-0: Άντεξε και «τσίμπησε» βαθμό η ομάδα του Κλέινχεϊσλερ

Καμία από τις δύο δεν ήθελε να χάσει το παιχνίδι και εν τέλει καμία δεν το... κέρδισε.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του 7ου ομίλου ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Ουγγαρία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό και έφτασαν έτσι τους τέσσερις στον όμιλο, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Σερβία.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Λάζλο Κλέινχεϊσλερ αγωνίστηκε για 35 λεπτά στο παιχνίδι, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 59’, με την εθνική Ουγγαρίας βέβαια πέρα από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, να μην κάνει αισθητή την παρουσία της στο ματς.

Το Μαυροβούνιο από την άλλη έψαξε πιο έντονα το γκολ, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων οι προσπάθειες των γηπεδούχων ήταν άστοχες.

Την επόμενη αγωνιστική (20/06) η Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λιθουανία, ενώ το Μαυροβούνιο έχει ρεπό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαυροβούνιο: Μιγιάτοβιτς, Βούγιασιτς, Σάβιτς, Τομάσεβιτς, Βέσοβιτς (72’ Βούκσεβιτς), Σκέκιτς (61’ Ραΐσκοβιτς), Σαβίσεβιτς (82’ Λόνκαρ), Γιάνκοβιτς, Βούκσεβιτς, Κρστόβιτς (72’ Όσμαγιτς), Γιόβετιτς (82’ Χακσαμπάνοβιτς).

Ουγγαρία: Ντιμπούζ, Λανγκ, Ορμάν, Α. Σάλαϊ, Κερκέζ, Στάιλς (72’ Κάλμαρ), Ναγκί, Μπόλα (88’ Μπότκα), Σζομποζλάι, Ρ. Σάλαϊ (58’ Κσόμπορθ), Άνταμ (59’ Κλέινχεϊσλερ).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0