Football Talk

Αζερμπαϊτζάν – Εσθονία 1-1: Ο Κριβότσιουκ «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας (video)

Αζερμπαϊτζάν – Εσθονία 1-1: Ο Κριβότσιουκ «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας (video)

Η Εσθονία σπατάλησε τις τεράστιες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και είδε τη κεφαλιά του Κριβότσιουκ στο 62’, να της στερεί τους τρεις βαθμούς της νίκης και να δίνει έναν στο Αζερμπαϊτζάν.

Όσες ευκαιρίες και αν είχε η Εσθονία, κατάφερε να σκοράρει μόλις μία φορά με τον Σάπινεν (27’) και αυτό το «πλήρωσε». Το Αζερμπαϊτζάν δεν τα παράτησε και ισοφάρισε στο 62’ με τη κεφαλιά του Κριβότσιουκ, στο πλαίσιο του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες στην αρχή του παιχνιδιού, όμως «έπεσαν» πάνω στο Μαχαμανταλιγιέφ. Ωστόσο, ο Αζέκος τερματοφύλακας δεν είχε απάντηση και στη φάση του 27ου λεπτού. Σε μία δουλεμένη κομπίνα από κόρνερ, ο Βασίλεφ σημάδευσε στο πίσω δοκάρι τον Μίλερ και το σκαστό του σουτ βρήκε πάνω στον Σάπινεν, ο οποίος πιστώθηκε το γκολ.

Η Εσθονία συνέχιζε να απειλεί την αντίπαλη εστία αλλά δεν κατάφερε να νικήσει εκ νέου τον πορτιέρε της Καραμπάγκ, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος το αδύναμο σουτ του Καμάλοφ, που κατέληξε στην αγκαλιά του Χάιν.

Το Αζερμπαϊτζάν χρειάστηκε… ένα κόρνερ για να βρει γκολ ισοφάρισης και αυτό ήρθε στο 62ο λεπτό με την κεφαλιά του Κριβότσιουκ, μετά από εκτέλεση του Μαχμούντοφ.

Στις 21:45 το Βέλγιο υποδέχεται την Αυστρία, στο άλλο ματς του 6ου ομίλου.

Συνθέσεις:

Αζερμπαϊτζάν (Τ. Ντε Μπιάζι): Μαχαμανταλιγιέφ, Καφαρκουλιγιέφ (Μπαϊράμοφ 46’), Χουσεΐνοφ, Μουσταφάντζα, Χακβέρντι (Αλιγιέφ 46’), Καμάλοφ (Κριβότσιουκ 46’), Μαχμούντοφ, Ισάγιεφ, Σεϊνταγιέφ, Εμρέλι, Νταντάσοφ.

Εσθονία (Τ. Χαμπέρλι): Χάιν, Λούκα, Κουσκ, Μετς, Κάιτ, Πέτσον, Βασίλεφ, Μίλερ, Σινιάφσκι, Ανιέρ (Οτζάμα 56’), Σάπινεν.

Η Βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Αυστρία 2 6 (6-2)

2.Βέλγιο 1 3 (3-0)

3.Σουηδία 2 3 (5-3)

4.Εσθονία 2 1 (2-3)

5.Αζερμπαϊτζάν 3 1 (2-10)

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0