Football Talk

Λουξεμβούργο - Λιχτενστάιν 2-0: Μπήκε στο ημίχρονο και έδωσε το τρίποντο ο Γκέρσον Ροντρίγκες

Λουξεμβούργο - Λιχτενστάιν 2-0: Μπήκε στο ημίχρονο και έδωσε το τρίποντο ο Γκέρσον Ροντρίγκες
Επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί το Λουξεμβούργο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί του Λιχτενστάιν με 2-0.
Τρίτη αγωνιστική στον δέκατο όμιλο των προκριματικών του Euro, με το Λουξεμβούργο να υποδέχεται το Λιχτενστάιν. Χάρις σε γκολ των Σινάνι και Ροντρίγκες, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη με 2-0 και φτάσανε στο πρώτο τους τρίποντο στον όμιλο.

Το Λουξεμβούργο ήταν το μεγάλο φαβορί του ματς και είχαν φροντίσει να το δείξουν από την αρχή του παιχνιδιού. Πίεζε ψηλά, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει κάποιο γκολ.

Το Λιχτενστάιν που ήθελε να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες είχε, έβγαινε στην κόντρα επίθεση, όμως κανένα από τα σουτ του δεν κατέληξε προς το τέρμα. Το Λουξεμβούργο συνέχιζε τις επιθέσεις και είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 43' με τον Μπόργκες Σάντσες, όμως αυτό ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα το σκορ στο ημίχρονο να ήταν ισόπαλο 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Το Λουξεμβούργο ήταν αυτό που προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι να παίξουν στην κόντρα επίθεση. Η πίεση τελικά βγήκα σε καλό στην ομάδα του Χολτζ, καθώς στο 59' μετά από πάσα του Ροντρίγκες, ο Σινάνι έκανε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι δεν θέλανε να συμβιβαστούν με αυτό το 1-0 και προσπαθούσανε να βρουν και δεύτερο τέρμα. Η καλύτερη φάση ήταν με μία εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες, όμως ο Φόσερ του είπε «όχι».

Ο Ροντρίγκες ήταν ο κορυφαίος του ματς από την ώρα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και μετά την ασίστ, βρήκε και γκολ, με τον ίδιο να τελειώνει το ματς στο 89'.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0