Football Talk

Ντεσάν: «Βασίζομαι στους... κηπουρούς για το ματς με την Ελλάδα!»

Ντεσάν: «Βασίζομαι στους... κηπουρούς για το ματς με την Ελλάδα!»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανησυχεί για την κατάσταση του Σταντ ντε Φρανς και «χάρισε» μία φοβερή ατάκα.

Γαλλία και Ελλάδα ετοιμάζονται για τη δική τους «μάχη» στο Σταντ ντε Φρανς (19/06, 21:45), αλλά ο προπονητής της πρώτης, δεν έχει μόνο αγωνιστικούς λόγους για να ανησυχεί.

Όπως τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Γιβραλτάρ, υπάρχει άγχος για την κατάσταση του Σταντ ντε Φρανς, καθώς το Σαββατοκύριακο πριν το ματς με την Ελλάδα, θα χρησιμοποιηθεί από την εθνική ομάδα ράγκμπι.

«Απ' ό,τι φαίνεται το Σταντ ντε Φρανς είναι απασχολημένο το Σάββατο. Προσεύχομαι για το χορτάρι. Έχουμε υποχρεώσεις. Υπήρχε μια περίοδος που έπρεπε ήδη να φροντίζουν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Βασίζομαι στους κηπουρούς. Τους μίλησα στην τελευταία μας συνάντηση, θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν καθώς μεσολαβούν μόνο 48 ώρες» ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πράγματι, πολύ ανήσυχος. Όσον αφορά στο ματς, δήλωσε:

«Χωρίς να προσβάλω το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα έχει περισσότερες επιθετικές επιλογές. Υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος στον επιθετικό τομέα. Διαθέτει μεγαλύτερη ικανότητα στο να βγάζει την μπάλα και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Μία νίκη την Δευτέρα, θα μας φέρει λίγο πιο κοντά στον στόχο μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0