Football Talk

Προκριματικά EURO 2024,8ος Όμιλος: Νίκη πρωτιάς για τη Δανία - «Περίπατος» για το Καζακστάν στην Πάρμα

Προκριματικά EURO 2024,8ος Όμιλος: Νίκη πρωτιάς για τη Δανία - «Περίπατος» για το Καζακστάν στην Πάρμα

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024, έβγαλε… κερδισμένους τους Δανούς, οι οποίο επικράτησαν με 1-0 επί της Βορείου Ιρλανδίας και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Καλή εμφάνιση από τους Καζάκους που πήραν τη νίκη με 2-0 κόντρα στο Σαν Μαρίνο.  

Δανία – Βόρεια Ιρλανδία

Η Δανία υποδέχθηκε στο Πάρκεν Στάντιουμ τη Βόρεια Ιρλανδία (16/6), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 και πήρε τη νίκη σχετικά εύκολα με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την κατοχή της μπάλας χωρίς να έχουν δημιουργήσει καμία αξιόλογη ευκαιρία για γκολ.

Στο δεύτερο 45λεπτό οι Δανοί ανέβασαν ρυθμούς και στο 47βρήκαν δίχτυα με το Γουίντ να κάνει το 1-0, ύστερα από μία εξαιρετική κούρσα μέσα στην αντίπαλη περιοχή.   

 

Άγιος Μαρίνος – Καζακστάν

Το Σαν Μαρίνο φιλοξένησε στην Πάρμα το Καζακστάν (16/6) αλλά «λύγισε» μπροστά στους αρκετά ανώτερους φιλοξενούμενους.  

Ο Βορογκόφσκι έθεσε μπροστά τους Καζάκους στο σκορ (37’), ωστόσο υπήρξαν διαμαρτυρίες σχετικά με το αν ο ίδιος ήταν σε θέση οφσάιντ ή όχι.

 Έπειτα από έλεγχο της επίμαχης φάσης στο VAR, ο διαιτητής το μέτρησε κανονικά και το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενος να έχουν το προβάδισμα.   

Στο 64ο λεπτό, ο Ταγκιμπέργκεν διεύρυνε περισσότερο τη διαφορά των δύο ομάδων στο σκορ, κάνοντας το τελικό 2-0 για το Καζακστάν.

Μία ανάσα πριν λήξει το παιχνίδι (90+5’), ο Ζαινουντίνοφ έκανε το τελικό 3-0 «υπογράφοντας» μία ευρεία νίκη για την ομάδα του.


Φινλανδία – Σλοβενία   

Νωρίτερα, η Φινλανδία επικράτησε επί της Σλοβενίας με 2-0.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0