Football Talk

Γιβραλτάρ – Γαλλία 0-3: Έβγαλε την «υποχρέωση» και τώρα περιμένει την Ελλάδα (video)

Γιβραλτάρ – Γαλλία 0-3: Έβγαλε την «υποχρέωση» και τώρα περιμένει την Ελλάδα (video)

Η Γαλλία έκανε το «καθήκον» της απέναντι στο Γιβραλτάρ και πήρε μία εύκολη νίκη με «σβηστές μηχανές» (3-0) πριν την αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Η Γαλλία στάθηκε στο «ύψος» της απέναντι στο Γιβραλτάρ και πήρε ένα εύκολο τρίποντο για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Την επόμενη αγωνιστική οι «μπλε» θα φιλοξενήσουν την Ελλάδα στο Σταντ Ντε Φράνς σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά.

H ομάδα του Ντεσάν μπήκε δυναμικά και στο 3ο λεπτό με σέντρα ακριβείας ο Κομάν βρήκε τον Ζιρού μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον πρώτο σκόρερ της Γαλλίας να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 29ο λεπτό ο Τσουαμενί έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς είδε την μπάλα από την κεφαλιά του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με το Κιλιάν Εμπαπέ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να μην αστοχεί κάνοντας το 2-0 στο 45+3’.

Άλλη μία σπουδαία ευκαιρία για τους «μπλε» αυτή την φορά από υπέροχη λόμπα του Γκριεζμάν που σταμάτησε όμως στο δεξί κάθετο δοκάρι στο 52ο λεπτό.

Ο Μουέλχι άθελα του έστειλε την μπάλα στο βάθος της δικής του εστίας και με αυτογκόλ έκανε το 3-0 στο 78’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιβραλτάρ (Τ. Ρίμπας): Κόλεϊνγκ, Τσιπολίνα, Λόπες, Ρόναν, Ολιβέρο, Μπρίτο, Ελ Χμίντι (60’ Μουέλχι), Χάρτμαν, Κασκιάρο (60’ Ντε Μπαρ), Πόζο

Γαλλία (Ν. Ντεσαν): Σάμπα, Ερνάντες, Κονατέ, Φοφανά, Παβάρντ, Καμαβινγκά (79’ Φοφανά), Τσουαμενί, Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Ζιρού (65’ Κόλο Μουανί),Κομάν (65’ Ντεμπελέ)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0