Football Talk

Ισπανία – Ιταλία 2-1: Χοσέλου και… κάτω, στον τελικό του Nations League η «φούρια ρόχα»! (video)

Ισπανία – Ιταλία 2-1: Χοσέλου και… κάτω, στον τελικό του Nations League η «φούρια ρόχα»! (video)

Παρότι όλα έδειχναν πως θα οδηγηθούμε στην παράταση, η Ισπανία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Ιταλίας, χάρη στο γκολ του Χοσέλου στο 88ο λεπτό, και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Nations League, όπου και θα συναντήσει την Κροατία.

Η ιστορία επαναλήφθηκε και η Ισπανία επικράτησε και στον φετινό ημιτελικό του Nations League με 2-1 της Ιταλίας, προχωρώντας στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία την Κυριακή.

Σαν άλλος… Φερνάντο Τόρες, ο Χοσέλου σκόραρε σε «νεκρό» χρόνο και η «φούρια ρόχα» έφτασε στον τελικό του θεσμού, δείχνοντας το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο; O ημιτελικός ξεκίνησε με γκολ από τα... αποδυτήρια, αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Γέρεμι Πίνο έβαλε σε θέση οδηγού την Ισπανία. Η απάντηση της Ιταλίας όμως ήταν άμεση, αφού στο 11’, ο Λε Νορμάν στο ντεμπούτο του με την φανέλα των «φούριας ρόχας», έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον Σλάβκο Βίντσιτς να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα, με την Ιταλία ισοφαρίζει και για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο ομάδων στον 21ο αιώνα, να έχουμε δύο γκολ πριν την συμπλήρωση ενός τετάρτου, ανεξαρτήτως θεσμού και έδρας.

Όλα έδειχναν πως θα οδηγηθούμε στην παράταση, με τον Φρατέζι να μην μπορεί να σκοράρει σε δύο περιπτώσεις, όμως μία στιγμή ήταν αρκετή. Το σουτ του Ρόδρι στο 88’ κόντραρε, ο Χοσέλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και η Ισπανία πήρε τη μεγάλη πρόκριση!

Ισπανία: Σιμόν, Νάβας, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Άλμπα, Ρόδρι, Μερίνο (74' Ρουίθ), Ροδρίγκο (46' Ασένσιο), Γκάβι (68' Κανάλες), Πίνο (74' Φατί), Μοράτα (84' Χοσέλου)

Ιταλία: Ντοναρούμα, Τολόι, Μπονούτσι (46' Νταρμιάν), Ατσέρμπι, Ντι Λορέντζο, Φρατέζι (76' Βεράτι), Ζορζίνιο (61' Κριστάντε), Μπαρέλα, Σπινατσόλα (46' Ντιμάρκο), Ιμόμπιλε (60' Κιέζα), Τζανιόλο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0