Football Talk

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είναι τιμή μου να φοράω το εθνόσημο, θέλουμε νίκη με Ιρλανδία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είναι τιμή μου να φοράω το εθνόσημο, θέλουμε νίκη με Ιρλανδία»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του ματς με την Ιρλανδία και αναφέρθηκε στην τιμή που είναι για τον ίδιο να αγωνίζεται για την εθνική Ελλάδος, αλλά και το ότι πρέπει να έρθει η νίκη.

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της Παρασκευής (16/06) της Εθνική μας με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Τζορτζ Μπάλντοκ τόνισε πως όλοι σκέφτονται το ματς που έπεται, αλλά και το πόσο περήφανη θα ήταν η γιαγιά του που αγωνίζεται με την «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθεί η ομάδα ενώ ακολουθεί το ματς με τη Γαλλία: «Ο κόουτς μας έχει μάθει σε άλλη νοοτροπία. Το πιο σημαντικό είναι με την Ιρλανδία. Έτσι σκεφτόμαστε από την στιγμή που είναι εδώ ο προπονητής».

Για το ότι πρέπει να νικήσει την Ιρλανδία: «Καταλαβαίνω γιατί αρκετός κόσμος σκέφτεται έτσι. Είμαστε επαγγελματίες και εγώ δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε απέναντι στο Γιβραλτάρ ή την Ιρλανδία. Για να προκριθούμε θέλουμε και αυτή τη νίκη» Για τον δικό του ρόλο και αν του αρέσει η επίθεση: «Η επίθεση είναι ωραία σε μία ομάδα αλλά πρέπει να αμύνεται. Ένας παίκτης πρέπει να είναι ομαδικός γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του».

Για το πώς αισθάνεται που είναι στην Ελλάδα: «Είμαι υπέρηφανος γιατί η γιαγιά μου ήταν Ελληνίδα και θα είναι υπερήφανη για εμένα. Είναι τιμή μου να φοράω το εθνόσημο».

Για το αν πιστεύει ότι θα βοηθήσει το γεγονός ότι ξέρει κάποιους παίκτες της Ιρλανδίας: «Είναι ηγέτης ο Ίγκαν αλλά ανυπομονώ πραγματικά για το αυριανό παιχνίδι»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0