Football Talk

Αργεντινή – Αυστραλία 2-0: Τρόπαιο στη φιλική νίκη, με το γρηγορότερο γκολ στην καριέρα του Μέσι (video)

Αργεντινή – Αυστραλία 2-0: Τρόπαιο στη φιλική νίκη, με το γρηγορότερο γκολ στην καριέρα του Μέσι (video)

Η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 της Αυστραλίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Κίνα και της απονεμήθηκε… κούπα για την νίκη. Το γρηγορότερο γκολ στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι και το τέρμα του Πετσέλα έδειξαν τον «δρόμο» στην ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.

Μπορεί να επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση, ωστόσο η Αργεντινή κατέκτησε το International Football Invitational Memorial Prize με το επιμέρους της 2-0 επί της Αυστραλίας.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μέσι αποθεώθηκε από το κοινό στο γήπεδο στη Κίνα, προτού καν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να σημειώσει και το γρηγορότερο γκολ της καριέρας του.

Σκόραρε στα 79 δευτερόλεπτα και έβαλε μπροστά την «Αλμπισελέστε» με ένα υπέροχο πλασέ, ενώ είχε πετύχει τέρμα και στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη, αλλά η Αργεντινή κατόρθωσε να την πάρει με τον Πετσέλα (68’). Από την σέντρα του Ροντρίγκο Ντε Πολ, ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μπέτις πήρε τη κεφαλιά και την έστειλε στα δίκτυα για το τελικό 2-0.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0