Football Talk

Nations League: Στον δρόμο που «χάραξε» ο Ζοζέ… περπατάει ο Βίντα

Nations League: Στον δρόμο που «χάραξε» ο Ζοζέ… περπατάει ο Βίντα

Με τον Βίντα να κλείνει θέση στον τελικό του Nations League, το Bn Sports έκανε μία γρήγορη αναδρομή στην σύντομη ιστορία του θεσμού και βρήκε το κοινό χαρακτηριστικό που συνδέει τον Κροάτη αμυντικό με τον άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα.

Το Nations League είναι μία νέα διοργάνωση που υπάρχει στην ζωή μας μόλις από την σεζόν 2018/2019 και ακόμη τα συναισθήματα που προκαλεί στο φίλαθλο κοινό είναι ανάμεικτα.

Όπως και να έχει όμως παραμένει μία διεθνής διοργάνωση της UEFA και οι ομάδες δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν έναν τίτλο με τα χρώματα της Εθνικής τους.

uefa nation league portugal for Sale OFF 79%

Μετά την σπουδαία επικράτηση της Κροατίας απέναντι στην Ολλανδία (4-2) η ομάδα του Ντάλιτς έκλεισε το εισιτήριο της για τον μεγάλο τελικό.

Την Κροατία σαφώς και θα ακολουθήσει ο πιστός «στρατηγός» της ομάδας Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά του ημιτελικού.

Με φόρα φαίνεται να πήγε στην Εθνική του ο 34χρονος αμυντικός μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ στην οποία και αναδείχθηκε νταμπλούχος.

ΑΕΚ: Στις τελικές κλήσεις της Κροατίας για τα ματς του Nations League ο  Βίντα | Gazzetta

Καθόλου μικρό επίτευγμα δεν θα πρέπει να θεωρείτε αυτό καθώς ο Βίντα θα γίνει μόλις ο δεύτερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Ελληνικού Πρωταθλήματος που θα βρεθεί σε τελικό Nations League. Πρώτος που τα κατάφερε ήταν ο Ζοζέ Σα, ο οποίος μετά από μία εξαιρετική χρονιά κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού πήγε και σήκωσε το τρόπαιο στην «παρθενική» σεζόν της διοργάνωσης.

Κλείνει» θετικά του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό! - Lamia Sports

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται προς τον Βίντα και κατ’ επέκταση στην Κροατία για να δούμε εάν ο «στρατηγός» θα διαφημίσει το πρωτάθλημα μας προσθέτοντας άλλον έναν τίτλο στην ήδη γεμάτη τροπαιοθήκη του.

Αυτό όμως θα είναι διαφορετικό, αυτό θα είναι για χάρη της Εθνικής του ομάδας, μία τιμή που θα τον ακολουθεί πολλά χρόνια μετά το τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

Κροατία: Με Βίντα η αποστολή για Μουντιάλ – Εκτός ο Κοτάρσκι - Onsports.gr


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0