Football Talk

Μπέλινγκχαμ για Ντόρτμουντ: «Η Μπορούσια ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου»

Μπέλινγκχαμ για Ντόρτμουντ: «Η Μπορούσια ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου»

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποχαιρέτησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ με μία συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επισημαίνοντας πως ο σύλλογος υπήρξε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, τα τρία χρόνια που έμεινε εκεί.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο Μπέλινγκχαμ είναι πλέον παίκτης των Μαδριλένων, o 19χρονος Άγγλος μέσος είπε το δικό του «ευχαριστώ» στους Βεστφαλούς για όσα του προσέφεραν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στη λεζάντα του:

«Από πού να αρχίσω, για τα τελευταία τρία χρόνια η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Ήρθα στην ομάδα ως 17χρονο αγόρι και φεύγω σαν άντρας. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την ομάδα για όλα όσα έκανε για εμένα. Τις ευκαιρίες, τις εμπειρίες, τα πάνω και τα κάτω. Όλα αυτά ήταν κομμάτι της ανάπτυξής μου τόσο ως παίκτης όσο και σαν χαρακτήρας.

Νιώθω μεγάλη τιμή που εκπροσώπησα αυτή την ομάδα όσες φορές το έκανα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, προπονητές, αφεντικά και παράγοντες που είχαν κάποιο ρόλο κατά το πέρασμά μου από την ομάδα. Θα έχω για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και δεν θα ξεχάσω τον αντίκτυπο που είχαν οι αξίες της ομάδας στην ζωή μου. Μία φορά “Borusse”, για πάντα “Borusse”. Εύχομαι στην ομάδα μόνο τα καλύτερα για το μέλλον.»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0