Football Talk

Ριτσάρλισον: «Όλοι θέλουν να φορέσουν τη φανέλα της Ρεάλ – Ένιωθα σαν γιος του Αντσελότι στην Έβερτον»

Ριτσάρλισον: «Όλοι θέλουν να φορέσουν τη φανέλα της Ρεάλ – Ένιωθα σαν γιος του Αντσελότι στην Έβερτον»

Ο Ριτσάρλισον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για το όνειρο της Ρεάλ Μαδρίτης, για το πως ο Αντσελότι του φέρθηκε σαν... πατέρας κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Έβερτον καθώς και για τη φετινή σεζόν του με τη φανέλα της Τότεναμ.  

Ο Ριτσάρλισον ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα ακούγονται περί συμφωνίας του ίδιου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βραζιλιάνο φορ να μην διαψεύδει τα σενάρια, λέγοντας ότι είναι όνειρό του το να φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας».

Ο Κάρλο Αντσελότι, όπως ο 26χρονος πρόσθεσε, είναι ένα ξεχωριστό άτομο για εκείνον και έμοιαζε με μία σχεδόν πατρική φιγούρα όσο βρισκόταν στην Έβερτον.

Αναλυτικά το όσα είπε ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «σπερς»:

«Όλοι οι παίκτες θέλουν να φορέσουν τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο . Αλλά έχω ομάδα, έχω συμβόλαιο και πρέπει να δείξω στην Τότεναμ γιατί με αγόρασε. Ήταν μια κακή σεζόν για εμένα με πολλούς τραυματισμούς, αλλά το να αγωνιστώ στην Ρεάλ αποτελεί όνειρο για εμένα»

«Μιλάω πολύ με τον Αντσελότι. Έχουμε μια δυνατή φιλία. Κέρδισε τα πάντα στην Ευρώπη. Αν έρθει στην Εθνική Βραζιλίας, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ, θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Με βοήθησε πολύ. Έγινα φαινόμενο στα χέρια του. Με πήγαινε σπίτι μετά από κάθε παιχνίδι. Ένιωθα γιος του»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0