Football Talk

Ανατροπή στην υπόθεση Εμπαπέ: Είχε περσινή ημερομηνία η επιστολή γράφουν οι Times

Ανατροπή στην υπόθεση Εμπαπέ: Είχε περσινή ημερομηνία η επιστολή γράφουν οι Times

Στην Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχει κλίμα αναβρασμού για το γράμμα που έλαβαν από τον Κιλιάν Εμπαπέ περί της επιθυμίας αποχώρησης του, αλλά δημοσιογράφος των Times αποκαλύπτει πως αυτή η επιστολή είχε περσινή ημερομηνία.

Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο και ο ηγέτης της Παρί είναι σίγουρα ο Εμπαπέ και για αυτό αποτελεί τον… διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεζ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Equipe έκανε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (12/06) ότι ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ενημέρωσε τους Παριζιάνους πως δεν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του (κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν) και οι πιθανότητες να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι, για να μην τον χάσουν το επόμενο (2024) ως ελεύθερο, αυξήθηκαν.

Παρ’ όλα αυτά τα δεδομένα φαίνονται να αλλάζουν με τον δημοσιογράφο των Times, Μάρτιν Ζίγκλερ, να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η επιστολή του Εμπαπέ έχει ως ημερομηνία την 15η Ιουλίου 2022, δηλαδή μόλις λίγες εβδομάδες αφότου είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Έτσι, ο δημοσιογράφος αναρωτιέται αν ο παίκτης είχε πάντα αυτό στο μυαλό του ή αν ήταν κάποιο τυπογραφικό λάθος...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0