Football Talk

Τσιμίκας: «Ανατριχίλα όταν παίζω με την Εθνική ή με τη Λίβερπουλ»

Τσιμίκας: «Ανατριχίλα όταν παίζω με την Εθνική ή με τη Λίβερπουλ»

Ο Κώστας Τσιμίκας παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της Ιαπωνίας που συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας την υπερηφάνεια που αισθάνεται όταν αγωνίζεται τόσο με την Εθνική μας, όσο και με τους «reds».

Το όνειρο κάθε παιδιού που γίνεται ποδοσφαιριστής, βιώνει ο Κώστας Τσιμίκας στην Premier League. Ο Έλληνας αριστερός μπακ, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σε ιαπωνικό μέσο, το οποίο συνεργάζεται με τη Λίβερπουλ, ανέφερε μεταξύ άλλων το πόσο περήφανος αισθάνεται κάθε φορά που βάζει είτε τη φανέλα με το εθνόσημο, είτε εκείνη των «reds», ενώ τόνισε πως πλέον είναι… Scouser!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τσιμίκας:

«Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρώτα απ' όλα να είσαι άνθρωπος, να είσαι χαρούμενος, να ζεις τη ζωή. Όπως λένε, ζεις μόνο μια φορά και πρέπει να το κάνεις στο 100%, να ζεις την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

Θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν τριών χρονών, η μαμά μου πήγε να γράψει τον αδερφό μου σε ακαδημία ποδοσφαίρου και εγώ έκλαιγα με την πιπίλα στο στόμα. Θυμάμαι ότι το έλεγε σε όλους χαρακτηριστικά ότι εγώ έπαιζα μπάλα με την πιπίλα στο στόμα.

Ως ποδοσφαιριστής άλλαζα συνεχώς μέρη. Σίγουρα ο πατέρας μου και η μαμά μου έχουν κάνει πολλές θυσίες για να βρίσκομαι εδώ που είμαι τώρα.

Εδώ στη Λίβερπουλ ζω το όνειρό μου. Ειλικρινά ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα από μικρό παιδί: όταν μεγαλώσω να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο, στο κορυφαίο πρωτάθλημα, σε κορυφαία ομάδα. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα με σκληρή δουλειά. Ήμουν πάρα πολύ ταπεινός, προσγειωμένος. Είμαι ο ίδιος, 100%. Πιστεύω αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο κι εδώ στη Λίβερπουλ απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Εξάλλου είμαι κι εγώ Scouser τώρα.

Σίγουρα είμαι ο μοναδικός Έλληνας που βρίσκεται στην ομάδα, σαφώς κι εκπροσωπώ την Ελλάδα μας. Σίγουρα θέλω να κάνω τους ανθρώπους μας ακόμα πιο περήφανους, να κερδίσω ακόμα περισσότερους τίτλους με την ομάδα.

Είναι μεγάλη η ανατριχίλα όταν παίζεις με την Εθνική ή με τη Λίβερπουλ και προσπαθώ συνεχώς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να τους κάνω όλους όσο πιο περήφανους μπορώ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0