Football Talk

Ινφαντίνο για Μπερλουσκόνι: «Έκανε τους πάντες να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο»

Ινφαντίνο για Μπερλουσκόνι: «Έκανε τους πάντες να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο»

Αντίο με τον δικό του τρόπο είπε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναφέροντας πως έκανε τον κόσμο να αγαπήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο, ο πρόεδρος της FIFA, μέσω ανάρτησής του στο Instagram αποχαιρέτησε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (12/06) γράφοντας:

«Υπάρχει μια φράση που αναφέρεται πάντα από τους παίκτες που, με τον καιρό, έχτισαν το μεγαλείο και τις επιτυχίες της Μίλαν. Τα λόγια που είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο η πρώτη τους συνάντηση: "Η αποστολή μας θα είναι να κερδίσουμε στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Μέσα από το όμορφο παιχνίδι". Πολλοί τον έβλεπαν ως οραματιστή και είχαν δίκιο. Ποδοσφαιρικά τα είχε προβλέψει όλα πολύ νωρίτερα από τους άλλους και μάλιστα έγινε ο  πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου. Πρόσφατα, ως ιδιοκτήτης της Μόντσα, εκπλήρωσε άλλο ένα όνειρο, γιατί στα όνειρα το μέγεθος δεν παίζει ρόλο. Μπορούν ακόμη και να περιέχονται σε μια μικρή πόλη. Θέλω να τον θυμάμαι ακριβώς έτσι, σαν τον άνθρωπο που -στο αγαπημένο μας παιχνίδι - ονειρευόταν και μετά μετέτρεψε αυτές τις σκέψεις σε πραγματικότητα. Μια μεγάλη αγκαλιά και θερμά συλλυπητήρια σε όλους όσους τον αγάπησαν. Και ευχαριστούμε που μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0