Football Talk

Ολυμπιακός: Η κούρσα για τρεις και η έκπληξη

Ολυμπιακός: Η κούρσα για τρεις και η έκπληξη

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό με τον Αντόνιο Κορδόν να έχει καταλήξει στους υποψήφιους.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Όπως όλα δείχνουν αυτή την εβδομάδα θα γίνει γνωστό το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό για την σεζόν 2023-24.  Μια υπόθεση που χειρίζεται σχεδόν αποκλειστικά ο Αντόνιο Κορδόν εδώ και κάποιες εβδομάδες σε μια προσπάθεια να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Εξάλλου ο νέος κόουτς θα κληθεί να πάρει να πάρει πολλές και σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα τη νέα σεζόν.

Σε 10 μέρες θα μαζευτούν άπαντες στον Ρέντη για την πρώτη προπόνηση της σεζόν και φυσικά εκεί θα βρίσκεται και ο εκλεκτός του Κορδόν. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει μιλήσει με αρκετούς προπονητές, έχει κάνει το ξεσκαρτάρισμα του, έχει διερευνήσει προθέσεις και «θέλω» και τώρα πια είναι η ώρα των τελικών αποφάσεων. 

Ουσιαστικά φαίνεται η υπόθεση προπονητή στον Ολυμπιακό είναι κούρσα για τρεις. Για τον 59χρονο Χοσέ Μπορδαλάς (πρώην Χετάφε και Βαλένθια), για τον 42χρονο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ( πρώην Εσπανιόλ και Γρανάδα) και τον 47χρονο Ερνάν Κρέσπο (πρώην Αλ Ντουχαίλ και Σάο Πάολο). Όπως όλα δείχνουν  ένας από τους τρεις θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο υπάρχει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης.

Στον Πειραιά παρά τις τεράστιες δυσκολίες δεν έχουν σταματήσει να κυνηγούν περιπτώσεις από το κορυφαίο επίπεδο, όπως αυτή του Μαρθελίνο και αυτές τις μέρες εξαντλούν κάθε πιθανότητα που υπάρχει. Όπως και να χει τις επόμενες μέρες το θέμα θα ξεκαθαρίσει μιας και είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στα δικά του στάνταρ. 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0