Football Talk

Κηφισιά – Καλαμάτα 1-1: Στη Super League μετά από φινάλε… θρίλερ οι γηπεδούχοι (video)

Κηφισιά – Καλαμάτα 1-1: Στη Super League μετά από φινάλε… θρίλερ οι γηπεδούχοι (video)

Η Κηφισιά κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Super League 2 και πήρε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Ένα βαθμό ήθελε η Κηφισιά στην αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στην Καλαμάτα για να εξασφαλίσει την άνοδο και τον πήρε!

Σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο 85’, αλλά τρία λεπτά αργότερα κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν και στο τέλος πανηγύρισαν την άνοδο.

Η Κηφισιά βέβαια είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει από το πρώτο μέρος προβάδισμα και να διώξει το άγχος, αλλά την σπατάλησε. Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα, ο Τάτος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή των Πέιο και ο Κουίρουκίδης ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο ο Λαδάς δεν ξεγελάστηκε από τον φορ της Κηφισιάς και απέκρουσε.


Ο γκολκίπερ της Καλαμάτας μάλιστα ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι και έβαλε «στοπ» στις προσπάθειες των γηπεδούχων. Κι όσο η Κηφισιά δεν μπορούσε να σκοράρει, τόσο το άγχος την κυρίευε, με αποτέλεσμα σε μία ανύποπτη φάση να μείνει πίσω στο σκορ.

Ο Αρναρέλλης στο 85’ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Αναγνωστόπουλο για το 1-0. Η απάντηση βέβαια της Κηφισιάς ήταν άμεση, αφού στο 88’ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι.

Αυτή τη φορά βέβαια, η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη. Ο Βαφέας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ταυτόχρονα την Κηφισιά στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Προβυδάκης, Βαφέας, Μαζουλουξής, Πέιος, Παπασάββας, Στ. Ποζατζίδης, Σωτηράκος, Ταλάλα, Κουϊρουκίδης (63' Αντερέγκεν), Τετέι.

Καλαμάτα (Μαυρέας): Λαδάς, Καραγκούνης, Μπαξεβάνος, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος (90+2' Πανουργιάς), Μπουλλάρι, Βασιλόγιαννης, Πασάς (70' Ρόβας).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0