Football Talk

Εθνική Ελλάδος: Ενσωματώθηκε και ο Σιώπης για το ματς με την Ιρλανδία

Εθνική Ελλάδος: Ενσωματώθηκε και ο Σιώπης για το ματς με την Ιρλανδία

Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος ο Μανώλης Σιώπης, το πρωί του Σαββάτου (10/06).

Τα ματς με την Ιρλανδία (16/06) και την Γαλλία (19/06) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024, πλησιάζουν για την Εθνικής μας ομάδα. Οι προπονήσεις των διεθνών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Στο πρόγραμμα που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (10/06) συμμετείχε κανονικά και ο Μανώλης Σιώπης, ενώ στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» προπονήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή (11/06) οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (12/06).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0