Football Talk

Ποστέκογλου: «Θα φτιάξουμε μια Τότεναμ που θα είστε περήφανοι και θα ενθουσιαστείτε»

Ποστέκογλου: «Θα φτιάξουμε μια Τότεναμ που θα είστε περήφανοι και θα ενθουσιαστείτε»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Τότεναμ και έστειλε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

Αισιόδοξος φάνηκε ο Άγγελος Ποστέκογλου, σε βίντεο που δημοσίευσε η Τότεναμ στα social media της, με τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό να τονίζει ότι θέλει να φτιάξει μία ομάδα που οι οπαδοί της θα είναι περήφανοι και θα ευχαριστιούνται να παρακολοθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γεια σε όλους, είναι υπέροχο που επιτέλους αναλαμβάνω ως προπονητής αυτού του μεγάλου ποδοσφαιρικού συλλόγου. Ανυπομονώ πραγματικά για το έργο μας, νομίζω ότι είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για εμάς να ξεκινήσουμε τώρα μια νέα κατεύθυνση, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ενσωματώνει τις αξίες και τις παραδόσεις αυτού του φανταστικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μια ομάδα για την οποία θα μπορείτε να είστε όλοι περήφανοι και, το πιο σημαντικό, να ενθουσιαστείτε. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, δεν θα αφήσουμε κανένα λιθαράκι, εγώ, το επιτελείο και οι παίκτες για να βεβαιωθούμε ότι όταν έρθει το πρωτάθλημα θα είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο εγώ για την επόμενη σεζόν .

Ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο, ιδιαίτερα στον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα, και ανυπομονώ για το ταξίδι που ακολουθεί».

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1667160312020099074?s=20

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0