Football Talk

Η Ελλάδα κόντρα στην Πορτογαλία με φόντο την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ mini ποδοσφαίρου!

Η Ελλάδα κόντρα στην Πορτογαλία με φόντο την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ mini ποδοσφαίρου!

 
Αντιμετωπίζει τους Πορτογάλους στις 12:10 το πρωί της Παρασκευής και θέλει να πανηγυρίσει άλλη μία διάκριση!



Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την Παρασκευή το μεσημέρι (12:10, live από Cosmote TV) πρόκριση στους "16"του κόσμου απέναντι στην Πορτογαλία, με την οποία έχει μία νίκη-πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό του 2017 και μία ήττα στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Λισαβόνα. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαστάκη προετοιμάζονται κατάλληλα για τον αυριανό «τελικό» μέχρι τον επόμενο και στο μυαλό όλων είναι η πρόκριση που θα δώσει άλλη μία αφορμή υπερηφάνειας στου Έλληνες φιλάθλους που αγκαλιάζουν τους παίκτες σε κάθε βήμα τους στη Γερμανία!

Γιώργος Μπαστάκης: «Έχουμε δυναμική ως ομάδα»
Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας, τόνισε ότι ο πρώτος στόχος ολοκληρώθηκε και πλέον οι παίκτες έχουν πίστη στις δυνάμεις τους: «Η ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων βρίσκει την ομάδα μας στην επόμενη φάση. Όποτε ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί. Η παρουσία μας έως τώρα πιστοποιεί την δυναμική που έχουμε ως ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε και στα νοκ-άουτ παιχνίδια».

Αναφορικά με την Πορτογαλία, ο Έλληνας προπονητής ανέφερε τα εξής: «Κάθε αντίπαλος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Εμείς αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να εφαρμόσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και τον τρόπο παιχνιδιού μας συνυπολογίζοντας τα προτερήματα του αντιπάλου και στοχεύοντας στο να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του».

Μεγάλος χορηγός των Ελλήνων ο ΟΠΑΠ, ο οποίος στηρίζει για πολλοστή φορά με πράξεις το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πέραν των ελληνικών συνόρων. Χορηγοί επίσης της Ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου είναι η ασφαλιστική εταιρεία NOS και το R-GOL.com, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κατάστημα στην κεντρική Ευρώπη. Χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής ομάδα είναι η Cosmote TV, η οποία και προβάλει όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Έσσεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0