Football Talk

Ίντερ Μαϊάμι: Ασύλληπτη «εκτόξευση» των followers μετά την ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι!

Ίντερ Μαϊάμι: Ασύλληπτη «εκτόξευση» των followers μετά την ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι!

Μετά από αμέτρητες φημολογίες και τα απανωτά σενάρια για το μέλλον του, το «θρίλερ» Λιονέλ Μέσι έλαβε τέλος και τα social media της Ίντερ Μαϊάμι πήραν «φωτιά».

Ένας αθλητής δεν είναι ποτέ πάνω από καμία ομάδα. Τι γίνεται όμως όταν ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος πηγαίνει σε ένα κλαμπ και ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης ταχύτητας;

Την απάντηση μπορεί να την βρει κανείς ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στους followers της Ίντερ Μαϊάμι μόλις μερικές ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση πως ο Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιήσει εν τέλει το υπερατλαντικό ταξίδι και θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.



Αν έπρεπε να περιγράψουμε την αντίδραση του ποδοσφαιρόφιλου κοινού με μία μόνο λέξη η πιο κατάλληλη θα ήταν ο «πανικός». Τα social media «τρελάθηκαν» και η Ίντερ Μαϊάμι μέσα σε λίγες ώρες έγινε μία από τις πιο πολυσυζητημένες ομάδες στον πλανήτη.

Οι εκατομμύρια οπαδοί του Αργεντινού «επιτέθηκαν» κατά χιλιάδες στον Instagram της νέας του ομάδας εκτοξεύοντας στον ουρανό τους followers της.

Από το 1 εκατομμύριο έχει φτάσει με ραγδαίους ρυθμούς στα 4,8 και η άνοδος αυτή δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει σύντομα.


Η τρομερή ανταπόκριση του κόσμου σχεδόν πενταπλασίασε τους ακόλουθους της ομάδας ενώ το βιντεάκι που ανακοινώνει τον ερχομό του Μέσι έχει πάνω από 2,5 εκατομμύρια like. Αριθμός εξωπραγματικός σε σύγκριση με τα υπόλοιπα post που με το «ζόρι» φτάνουν κοντά στα 100 χιλιάδες.



Ο Μέσι αποχαιρετά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η υποδοχή που αναμένεται στην Αμερική θα είναι μεγαλειώδης.


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0