Football Talk

Ράις: «Αγαπάω τη Γουέστ Χαμ, είναι νωρίς για να μιλήσω για το μέλλον μου»

Ράις: «Αγαπάω τη Γουέστ Χαμ, είναι νωρίς για να μιλήσω για το μέλλον μου»
Όσα δήλωσε ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, μετά την κατάκτηση του Europa Conference League.
Σχετικά Άρθρα
Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, η αγάπη του για τη Γουέστ Χαμ, αλλά και το μέλλον του. Ο Ντέκλαν Ράις μίλησε για τα πάντα, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την κατάκτηση του Europa Conference League, από τη Γουέστ Χαμ κόντρα στη Φιορεντίνα (07/06, 2-1).

«Το τρόπαιο σημαίνει τα πάντα για εμένα. Είχαμε πίστη από την αρχή του ματς. Όλοι έδωσαν τα πάντα για να πετύχουμε. Από τον προπονητή, έως τον σεφ!» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει, μεταξύ άλλων.

«Πέρασα πολλά ως παιδί. Βίωσα την απόρριψη πολλές φορές, αλλά είχα μία εξαιρετική οικογένεια δίπλα μου».

Για τις συγκρίσεις με θρύλους του συλλόγου ανέφερε:

«Κάθε τέτοια συζήτηση είναι μία τρέλα. Εδώ και έξι χρόνια δίνω ό,τι έχω για τον σύλλογο. Φτάσαμε κοντά στον υποβιβασμό, κυνηγούσαμε την Ευρώπη. Δεν θέλω να πω πολλά, πάνω στον ενθουσιασμό μου.

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας. Αμφισβητήθηκε πολύ, αλλά για εμένα, ανήκει στους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Γουέστ Χαμ».

Τέλος, ρωτήθηκε για το μέλλον του, μιας και βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Λέγονται πολλά για το μέλλον μου. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στη Γουέστ Χαμ. Απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ, αγαπάω την ομάδα, είμαι αρχηγός της, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πω κάτι. Ας δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Κανείς δεν ξέρει αν είναι η τελευταία μου εμφάνιση με τη συγκεκριμένη φανέλα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0