Football Talk

Χαμός με Ουγκάρτε: Τον κερδίζει η Παρί που απείλησε να πάει την Τσέλσι στην UEFA!

Χαμός με Ουγκάρτε: Τον κερδίζει η Παρί που απείλησε να πάει την Τσέλσι στην UEFA!

Μέχρι και τη νομική οδό σκέφτηκε να ακολουθήσει η Παρί Σεν Ζερμέν στην υπόθεση της μεταγραφής του Μανουέλ Ουγκάρτε!

Πανικός στη μεταγραφή του Μανουέλ Ουγκάρτε! Μπορεί πλέον να έχει περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει ο Fabrizio Romano, ωστόσο έως ότου φτάσουμε μέχρι εδώ, τα πράγματα είχαν πάρει «άγρια» τροπή.

Οι Παριζιάνοι συνέταξαν μία επιστολή με σκοπό να καταφύγουν στη νομική οδό, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο με τον οποίο ενεπλάκη η Τσέλσι στη μεταγραφή του Ουρουγουανού. Αφορμή αποτέλεσαν διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν πως οι Λονδρέζοι ίσως αποκτήσουν κάποιες μετοχές της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ως μέρος της συμφωνίας για τη μετακίνηση του Ουγκάρτε!

Οι δύο πλευρές αρνούνται κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο, ωστόσο η Παρί εμφανίστηκε έτοιμη να κλιμακώσει την υπόθεση ακόμα και στην UEFA, αναφερόμενη στους κανονισμούς που υπάρχουν και απαγορεύουν σε έναν σύλλογο να κατέχει μέρος του μετοχικού κεφαλαίου μιας άλλης ομάδας, που συμμετέχει στις διοργανώσεις της UEFA.

Οι «μπλε» είχαν συμφωνήσει με τον ατζέντη του Ουρουγουανού, ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο διάρκειας οκτώ ετών. Παρ’ όλα αυτά, η Παρί βελτίωσε αισθητά το οικονομικό κομμάτι της πρότασής της, γεγονός που κέρδισε τελικά τον ποδοσφαιριστή.

Ύστερα από την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Τσέλσι για τον Ουγκάρτε, η γαλλική ομάδα αποφάσισε να μην αποστείλει τελικά το γράμμα διαμαρτυρίας της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0