Football Talk

Λάτσιο: Τέλος μετά από 18 χρόνια ο Τάρε!

Λάτσιο: Τέλος μετά από 18 χρόνια ο Τάρε!

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε, αποχώρησε μετά από 18χρόνια θητείας στην ομάδα.

Ο Ίγκλι Τάρε αποτελεί παρελθόν από τη Λάτσιο μετά από 18 χρόνια παραμονής στον σύλλογο.

Ο Αλβανός πρώην επιθετικός ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του να σταματήσει τη συνεργασία του με τους «λατσιάλι», με την δημοσίευσή του να αναφέρει:  

«Η απόφαση ελήφθη πριν από λίγο καιρό, αλλά ήθελα να αφήσω τη Λάτσιο στο Champions League, γνωρίζοντας ότι έχω χτίσει μια ισχυρή ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες έτοιμους να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία και τους οπαδούς, που μπήκαν στην καρδιά μου»

«Ήταν μια μακρά και έντονη περιπέτεια φτιαγμένη από χαρές, ήττες και τρόπαια. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον σύλλογο, τους παίκτες, το προσωπικό και όλους όσους ήταν κοντά μου σε αυτό το ταξίδι. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ ιδιαίτερα στην οικογένειά μου που παρέμεινε πάντα δίπλα μου», πρόσθεσε ο Αλβανός αθλητικός διευθυντής και έκλεισε λέγοντας:

«Μια σημαντική ευκαιρία που είχα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και που δεν θα ξεχάσω ποτέ, παίρνοντας μαζί μου κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού. Με την ελπίδα ότι ο καθένας από εσάς θα συνεχίσει, με το ίδιο πάθος που είχα εγώ, να φυλάει ζηλότυπα αυτή την όμορφη πραγματικότητα. Πάντα φόρτσα Λάτσιο»  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0