Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι «μερένγκες» αποχαιρετούν τον... θρύλο, Μπενζεμά! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι «μερένγκες» αποχαιρετούν τον... θρύλο, Μπενζεμά! (video)
Ο Καρίμ Μπενζεμά αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον αποχαιρέτησε όπως του άρμοζε.
Σχετικά Άρθρα
Μία όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία η οποία θα μείνει για πάντα ανεξίτηλα γραμμένη στα βιβλία ιστορίας αυτού του... γίγαντα που λέγεται Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε στο τέλος της. Ένας πραγματικός θρύλος της «Βασίλισσας», ο Καρίμ Μπενζεμά, έπαιξε για τελευταία φορά με τα χρώματά της μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους φίλους των «μερένγκες» που είχαν κατακλύσει το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Μάλιστα, ο Γάλλος σέντερ φορ πριν αφήσει τη Μαδρίτη για την Αραβία φρόντισε να σκοράρει για μία ακόμα φορά. σκορπώντας... φρενίτιδα ενθουσιασμού στις κερκίδες του γηπέδου. Φυσικά, ο Κάρλο Αντσελότι τον αντικατέστησε μετά το γκολ πυ ήθελε πολύ και ήρθε από την άσπρη βούλα για να αποθεωθεί, όπως του αξίζε. Το δικό τους «αντίο» σε μια... σημαία τους είπαν στη Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα.

Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να συγκέντρωσε όλο τα βλέμματα, ωστόσο και οι Ασένσιο, Μαριάνο και Αζάρ αποχαιρέτησαν τη Ρεάλ από τον... ουρανό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0