Football Talk

Super League 2: Έναν βαθμό μακριά από την άνοδο η Κηφισιά, υποβιβάστηκε η Προοδευτική (video)

Super League 2: Έναν βαθμό μακριά από την άνοδο η Κηφισιά, υποβιβάστηκε η Προοδευτική (video)

Η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της Καλλιθέας, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ηλιούπολη, και χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την άνοδο. Σπουδαία νίκη για το Αιγάλεω, που έριξε στην Γ’ Εθνική την Προοδευτική.

Επιβλητική νίκη πήρε η Κηφισιά, αφού επικράτησε με 5-1 της Επισκοπής στην Κρήτη και βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Καλλιθέα.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έδωσε διαστάσεις… θριάμβου στο παιχνίδι της, με γκολ των Αντερέγκεν (10’), Κουιρουκίδη (23’), Μαζουλουξή (27’, 31’) και Ζοζέφ Να (65’), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε για τους γηπεδούχους ο Πολίτης στο 66ο λεπτό.

Παράλληλα, η Καλλιθέα έχασε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Ηλιούπολης, με την ομώνυμη ομάδα να προηγείται στο 7ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Άντο.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 54ο λεπτό  με τον Περιστερίδη να αποκρούει την εκτέλεση του Λουκίνα, τη στιγμή που αποβλήθηκε στο 58’ ο Ντεμέτριους.


Η Κηφισιά χρειάζεται έναν μόλις βαθμό στα τελευταία της δύο παιχνίδια για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Stoiximan Super League, αφού σε πιθανή ισοβαθμία με την Καλλιθέα υπερτερεί.

Παράλληλα, το Αιγάλεω νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ, με σκόρερ τους Πολυχρόνη (7’) και Φουρλάνο (63’) και επιβεβαίωσε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της Προοδευτικής. Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Τασιούλης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, τη στιγμή που η ΑΕΛ πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου με γκολ στο 90ο λεπτό του Τσιριγότη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0