Football Talk

Έμπολι – Λάτσιο 0-2: Ρομανιόλι και Αλμπέρτο της χάρισαν οριστικά τη 2η θέση

Έμπολι – Λάτσιο 0-2: Ρομανιόλι και Αλμπέρτο της χάρισαν οριστικά τη 2η θέση

Η Λάτσιο τερμάτισε στη δεύτερη θέση στη φετινή Serie Α, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 επί της Έμπολι.

Ήταν αποκλειστικά θέμα γοήτρου, ωστόσο η Λάτσιο κατάφερε εν τέλει να φτάσει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη φετινή Serie A. Στην 38η και τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, δοκιμάστηκε στην έδρα της Έμπολι, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς και τη νίκη με 2-0, χάρη στα γκολ του Ρομανιόλι και του Αλμπέρτο.

Οι «Λατσιάλι» είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο στο πρώτο 45λεπτο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην παραβίαση της αντίπαλης εστίας. Αυτό έγινε, όμως, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Αλέσιο Ρομανιόλι να λύνει το «γόρδιο δεσμό» στο 48ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ έμειναν μάλιστα και με δέκα παίκτες, καθώς ο Νικολό Καμπιάγκι δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουίς Αλμπέρτο.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0