Football Talk

Τορίνο - Ίντερ 0-1: Φινάλε με χαμόγελα και τώρα... Σίτι! (video)

Τορίνο - Ίντερ 0-1: Φινάλε με χαμόγελα και τώρα... Σίτι! (video)
Με το μυαλό στο άλλο Σάββατο (10/6) και τον τελικό του Champions League, η Ίντερ πέρασε και από το Τορίνο στην αυλαία της Serie A (1-0) και περιμένει τη Λάτσιο για να μάθει οριστικά σε ποια θέση θα τερματίσει (2η ή 3η).
Με χαμόγελα έκλεισε τη σεζόν στην Ιταλία η Ίντερ, περνώντας νικηφόρα από το Τορίνο (1-0) μία εβδομάδα ακριβώς πριν από το μεγάλο ραντεβού με τη Μάντστεστερ Σίτι για τον τελικό του Champions League. Με το γκολ του Μπρόζοβιτς, οι «νερατζούρι» ανέβηκαν προσωρινά στη 2η θέση και περιμένουν το αποτέλεσμα της Λάτσιο για να μάθουν κατά πόσον θα καρπωθούν τα 5 εκατομμύρια του δευτεραθλητή.

Έπειτα από ένα ξεκίνημα «ανομβρίας» χωρίς αρκετές καλές τελικές προσπάθειες, ο Λουκάκου απείλησε στο 32'. Ότι δεν κατάφερε ο Βέλγος με την κούρσα του και το δεξί σουτ, το πέτυχε ο Μπρόζοβιτς λίγα λεπτά αργότερα (37') νικώντας τον αντίπαλο κίπερ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ θα μπορούσε να σφραγίσει τη νίκη και το 2-0, όμως οι προσπάθειες των Τζέκο (56΄) και Γκαλιαρντίνι (59΄) ήταν άστοχες, προτού η Τορίνο «δείξει τα δόντια» της για πρώτη φορά στο 60' με σουτ του Καραμό που όμως εξουδετέρωσε ο Χαντάνοβιτς με υπερένταση(60΄).

Δέκα λεπτά αργότερα και με το παιχνίδι να μπαίνει στο τελευταίο του κομμάτι, ήταν η σειρά του Σανάμπρια να φτάσει κοντά στην ισοφάριση για τη «γκρανάτα», ενώ στο 80΄ο Τζέκο απάντησε για τους «νερατζούρι» με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι των γηπεδούχων. 

Στις καθυστερήσεις, ο δραστήριος Σανάμπρια είχε και πάλι τη στιγμή του όμως τίποτα δεν άλλαξε με την Ίντερ να στρέφει την προσοχή της στον ευρωπαϊκό τελικό της ερχόμενης εβδομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0