Football Talk

Χάαλαντ: «Θα είναι σουρεάλ αν φέρουμε σπίτι το τρεμπλ!» (video)

Χάαλαντ: «Θα είναι σουρεάλ αν φέρουμε σπίτι το τρεμπλ!» (video)

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Έρλινγκ Χάαλαντ ενόψει του τελικού του Champions League και του FA Cup λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Μάντσεστερ Σίτι τον απέκτησε για να οδηγηθεί στο τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει δείξει την απόλυτη κυριαρχία της με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της να δείχνει πως είναι ικανή να κατακτήσει κάθε τρόπαιο.

Ένας ιστορικός στόχος που έχουν θέσει οι «πολίτες» είναι η επίτευξη του τρεμπλ κάτι που είχε καταφέρει η Γιουνάιτεντ το 1999. Η Σίτι απέχει δύο μόλις τελικούς από το… όνειρο. Πρώτα θα αντιμετωπίσει τους «κόκκινους διαβόλους» στον τελικό του  FA Cup στις 3 Ιουνίου και μία εβδομάδα αργότερα, στις 10 Ιουνίου, θα παίξει απέναντι στην Ίντερ για τον τελικό του Champions League.

O Έρλινγκ Χάαλαντ δήλωσε στο BBC για αυτούς τους στόχους:

«Θα είναι κάτι το σουρεάλ να φέρουμε στο σπίτι το τρεμπλ, αν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι. Δεν πρέπει να το κρύψουμε και θα κάνω τα πάντα για να προσπαθήσω να το πετύχω. Αυτό είναι το πιο μεγάλο όνειρό μου και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα.

Είναι προφανές πως δεν θα είναι εύκολο, υπάρχουν δύο τελικοί απέναντι σε δύο καλές ομάδες. Θα είναι αμφότερες γεμάτες κίνητρο και έτοιμες για όλες, θα κάνουν οτιδήποτε για να διαλύσουν το στόχο μας όμως αν δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε και τα δύο τρόπαια».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0