Football Talk

Στουτγκάρδη - Αμβούργο 3-0: «Περίπατος» των γηπεδούχων και ξεκάθαρο… βήμα παραμονής στην Bundesliga

Στουτγκάρδη - Αμβούργο 3-0: «Περίπατος» των γηπεδούχων και ξεκάθαρο… βήμα παραμονής στην Bundesliga

Σε «μονόλογο» της Στουτγκάρδης εξελίχθηκε το μπαράζ ανόδου-παραμονής με το Ανόβερο να έχει παθητικό χαρακτήρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να χάνει με… κάτω τα χέρια 3-0.

«Πάρτι» της Στουτγκάρδης με καλεσμένο το Ανόβερο. Τα μπαράζ ανόδου-παραμονής εξελίχθηκαν σε «εφιάλτη» για τους φιλοξενούμενους που δέχθηκαν εύκολα τρία γκολ χωρίς να μπορέσουν να φανούν απειλητικοί ενώ έμειναν και με 10 παίκτες.

Ο Μαυροπάνος δεν «έχασε» καθόλου χρόνο και σκόραρε λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Έλληνας αμυντικός στο 1ο λεπτό πήδηξε μέσα στην αντίπαλη περιοχή πιο ψηλά από όλους και με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-0, εκμεταλλευόμενος άψογα την σέντρα του Σόσα.

Εικόνα

Ο Γκουιρασί στο 27ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία από τα 11 βήματα για να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του, είδε όμως τον Φερνάντες να αποκρούει εντυπωσιακά.

Το γκολ ήρθε τελικά για την Στουτγκάρδη από όμορφο πλασέ του Βάγκνομαν στο 51ο λεπτό για το 2-0.

Το 3-0 έγινε μετά από άλλη μία σέντρα του Σόσα με αποδέκτη αυτήν την φορά τον Γκουιρασί, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά στο 54ο λεπτό.

Εικόνα

Ο Σούχονεν μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και «καταδίκασε» οριστικά το Αμβούργο σε μία εύκολη ήττα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): 
Μίλερ, Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο, Σόσα, Φανιομάν, Καραζόρ (84' Νάρτεϊ), Έντο, Φιούριχ (70 Τόμας), Μιλό (84' Έγκλοφ), Γκιρασί

Ανόβερο (Τ. Βάλτερ): Φερνάντες, Μουχάιμ, Σόνλαου, Ντέιβιντ, Χέιερ, Ράις (60' Σούχονεν ), Μέφερτ, Κίτελ, Ντομπέ, Γκλάτσελ, Τζάτα

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0