Football Talk

Ευρώπη... τέλος την ίδια μέρα για Μέσι και Μπενζεμά, επόμενος σταθμός: Σαουδική Αραβία(;)

Ευρώπη... τέλος την ίδια μέρα για Μέσι και Μπενζεμά, επόμενος σταθμός: Σαουδική Αραβία(;)
Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Την Πέμπτη (01/06) έγινε γνωστό πως έκλεισε ο κύκλος των Μέσι και Μπενζεμά σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα, με το επικρατέστερο σενάριο και για τους δυο αστέρες του ποδοσφαίρου να τους θέλει να μετακομίζουν στη Σαουδική Αραβία. Τυχαίο ή όχι;
Σχετικά Άρθρα

Παρί Σεν Ζερμέν τέλος για τον Λιονέλ Μέσι! Δεν πέσαμε από τα… σύννεφα με την εξέλιξη αυτή, καθώς τα σενάρια και οι φήμες περί αποχώρησής του έχουν φουντώσει προ πολλού, λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Αργεντινό.

Ο Μέσι σε μια διετία με τη φανέλα της Παρί μέτρησε 32 γκολ και 35 ασίστ σε σύνολο 74 εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται ασφαλώς στο πού θα συνεχίσει την καριέρα του, με το φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή για την απόκτησή του να είναι η Αλ Χιλάλ, η οποία περιμένει απάντηση στην αδιανόητη πρόταση που του έχει καταθέσει, ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια.

Αντίστοιχα, κάτι που δεν περιμέναμε τόσο πολύ, ήταν η αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός και κάτοχος της «χρυσής μπάλας» για τη σεζόν 2021/22 θα αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» μετά από 14 χρόνια παρουσίας. Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Μπενζεμά θα μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, ενώ τα 200 εκατομμύρια που προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ για δύο χρόνια δεν φαίνεται να του περνούν «απαρατήρητα».

Ο Μπενζεμά έγινε κάτοικος Μαδρίτης το 2009 και μέχρι σήμερα μετράει 647 εμφανίσεις, 353 γκολ και 165 ασίστ. Έχει σηκώσει με τη Ρεάλ πέντε Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τέσσερα πρωταθλήματα, άλλα τόσα Σούπερ Καπ Ευρώπης, τρία Κύπελλα και ισάριθμα εγχώρια Σούπερ Καπ. Την τρέχουσα σεζόν έχει 30 γκολ και έξι ασίστ σε 42 συμμετοχές.

Το… περίεργο είναι ότι και οι δύο αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δυο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουμε δει ποτέ στα γήπεδα, την ίδια ημέρα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους (ή τουλάχιστον την ίδια μέρα έγινε γνωστό αυτό) και μάλιστα με τις φήμες να οργιάζουν ότι θα αγωνιστούν στη Σαουδική Αραβία. Λέτε να τους δούμε μαζί για έναν «τελευταίο χορό» και να μοιραστούν την σκηνή, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά από την… αντίπαλη πλευρά; Το (άμεσο) μέλλον θα δείξει, πάντως το σίγουρο είναι ότι η ο επόμενος προορισμός τους θα εξελιχθεί σε… καλοκαιρινό σήριαλ!

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0