Football Talk

Περίμενε τον Τέιλορ ο Μουρίνιο στο πάρκινγκ και δεν σταμάτησε να τον… βρίζει! (video)

Περίμενε τον Τέιλορ ο Μουρίνιο στο πάρκινγκ και δεν σταμάτησε να τον… βρίζει! (video)

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία είχε στο φινάλε του τελικού ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος περίμενε τον Άντονι Τέιλορ στο πάρκινγκ και δεν σταμάτησε να τον βρίζει μέχρι να μπει στο αυτοκίνητό του.

Επρόκειτο δεδομένα για έναν έντονο τελικό. Έναν τελικό γεμάτο εναλλαγές συναισθημάτων, μεγάλη ένταση και πολύ σοβαρά παράπονα και από τους δύο πάγκους προς τον Άγγλο διαιτητή, Άντονι Τέιλορ.

Ωστόσο, τα περισσότερα εξ’ αυτών προήλθαν από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα και συγκεκριμένα από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Διαμαρτυρήθηκε έξαλλα για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της ομάδας του και δικαιώθηκε, έκανε το ίδιο σε χέρι εντός περιοχής της Σεβίλλης, αλλά ο VAR δεν παρενέβη και στο φινάλε της βραδιάς, ο Πορτογάλος ήταν έξαλλος.

Θεώρησε πως ο διαιτητής ήταν υπεύθυνος για την πρώτη του ήττα σε ευρωπαϊκό τελικό και για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να τον περιμένει στο πάρκινγκ. Έβριζε διαρκώς, είχε έντονα παράπονα και όπως πάντα συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, άπαντες ηρέμησαν όταν ο Τέιλορ μπήκε στο αυτοκίνητο για να αποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο:

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0