Football Talk

Μεντιλιμπάρ για τα πέναλτι: «Εγώ διάλεξα τα ονόματα, αυτοί άλλαξαν τη σειρά»

Μεντιλιμπάρ για τα πέναλτι: «Εγώ διάλεξα τα ονόματα, αυτοί άλλαξαν τη σειρά»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ μετά την κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη.

Στον… έβδομο ουρανό πετάει η Σεβίλλη μετά την κατάκτηση του Europa League. Παρότι φέτος έχει αλλάξει τρεις προπονητές ενώ κινδύνευσε με υποβιβασμό, η ομάδα από την Ανδαλουσία κατέκτησε ένα τρόπαιο που την στέλνει παράλληλα στο Champions League.

Όλα αυτά μοιάζουν… απίστευτα στον τεχνικό της Σεβίλλης, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας για την επιτυχία του συλλόγου, αλλά και το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλιμπάρ:

Για το ματς:

«Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, ενώ πατήσαμε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στην παράταση βέβαια δεν παίχτηκε σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο, υπήρχαν συνέχεια διακοπές. Ήμασταν προετοιμασμένοι για τα πέναλτι όμως και πήραμε το τρόπαιο».

Για τα πέναλτι και την επιλογή των εκτελεστών:

«Εμείς επιλέξαμε ποιος θα σουτάρει και εκείνοι από μόνοι τους έφτιαξαν τη σειρά. Ο Μοντιέλ ήταν πέμπτος κανονικά, αλλά αυτοί άλλαξαν τη σειρά».

Για το μέλλον του:

«Θα δούμε τι θα γίνει, τώρα ας απολαύσουμε αυτή τη στιγμή. Φαντάζομαι ότι θα μιλήσουμε σύντομα. Είμαι πολύ άνετα εδώ, ενώ θα νιώσω άνετα ακόμα κι αν δεν μου προτείνουν να συνεχίσω. Με τα παιδιά πέρασα υπέροχα, είχαμε τρομερή σύνδεση. Ό,τι τους είπα το κράτησαν, ότι τους ζήτησαν μου το έδωσαν. Θα είναι τρελό να μην συνεχίσω, αλλά θα είμαι χαρούμενος ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό. Προς το παρόν δεν ξέρω τι θα γίνει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0