Football Talk

Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Γαλατάσαραϊ που βλέπει… ΑΕΚ στο Champions League!

Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Γαλατάσαραϊ που βλέπει… ΑΕΚ στο Champions League!

Η Γαλατάσαραϊ επέστρεψε στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος και πιθανώς θα εμφανιστεί στο δρόμο της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Γαλατά κατέκτησε το 23ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και επέστρεψε στην κορυφή της Τουρκίας μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Οι παίκτες και το προπονητικό team της ομάδας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης πανηγύρισαν τον τίτλο τους με τον Μάουρο Ικάρντι να σηκώνει στους ώμους του τον προπονητή της ομάδας.

Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ επικράτησε με 4-1 στην Άγκυρα της Ανκαραγκουτσού των Κίτσιου και Χατζηγιοβάννη και κατέκτησε τον τίτλο, αφού άνοιξε την διαφορά της στο +5 από την Φενέρ. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάουρο Ικάρντι και από ένα οι Μπαρίς Γιλμάζ και Σέρτζιο Ολιβέιρα για την ομάδα της Πόλης.

Οι δρόμοι της Κωνσταντινούπολης γέμισαν από τους οπαδούς που μέσα από τα αυτοκίνητά τους κουνούσαν σημαίες κια φώναζαν συνθήματα για την ομάδα τους. 

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι μια από τις πιθανές αντιπάλους της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μαζί με ονόματα όπως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η Κοπεγχάχη, η Φερεντσβάρος, η Σλόβαν Μπρατισλάβας…

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0