Football Talk

Μουρίνιο: «Ο Ντιμπάλα μπορεί να παίξει 20-30 λεπτά – Σίγουρα αξίζουμε τον τελικό»

Μουρίνιο: «Ο Ντιμπάλα μπορεί να παίξει 20-30 λεπτά – Σίγουρα αξίζουμε τον τελικό»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Europa League απέναντι στη Σεβίλλη (30/5).

 

Ο προπονητής των «τζιαλορόσι» στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς της Ρόμα με τη Σεβίλλη για τον τελικό του Europa League, μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα καθώς και για την επιστροφή Ντιμπάλα στην αποστολή των Ρωμαίων μετά τον τραυματισμό του.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού για τον Ντιμπάλα:

«Θα μπορούσε να παίξει 20-30 λεπτά».

Για το μέλλον του:

«Το μέλλον μου; Αυτή η ερώτηση πρέπει να γίνει στον Μεντιλίμπαρ, δεν έχει συμβόλαιο και η κατάστασή του είναι πιο δύσκολη από τη δική μου. Είναι διαφορετικό από την Ίντερ γιατί δεν είχα υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλα έγιναν. Τώρα δεν έχω τίποτα. Σκέφτομαι το αύριο και τι θέλουμε να κάνουμε, γιατί θέλουμε να παίξουμε».

Για τον τελικό με τη Σεβίλλη:

«Ο προπονητής δεν παίζει, ο προπονητής δουλεύει πολύ πριν το παιχνίδι, λίγο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είπα στο προσωπικό μου ότι σήμερα η δουλειά μας έχει τελειώσει. Τώρα την ιστορία την φτιάχνουν οι παίκτες μου. Οι συνάδελφοι από τη Μαδρίτη λένε καλά ότι η Σεβίλλη έχει μεγάλη ομάδα, αλλά εγώ λέω ότι έχει δύο μεγάλες ομάδες επειδή έχει 26 παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Είναι όλοι επαγγελματίες κορυφαίου επιπέδου, έχουν πολλές επιλογές. Αλλά δεν ξέρουν τα αγόρια μου και δεν ξέρουν την ομάδα μου ως ομάδα και θα είμαστε εκεί αύριο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0