Football Talk

Οριστικό: Παίκτης της ΑΕΚ ο Πήλιος για τα επόμενα 4 χρόνια

Οριστικό: Παίκτης της ΑΕΚ ο Πήλιος για τα επόμενα 4 χρόνια
Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ κάνει δικό της τον 23χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΣ.
Σχετικά Άρθρα
Είναι πλέον οριστικό: Ο Σταύρος Πήλιος είναι παίκτης της ΑΕΚ και υπογράφει συμβόλαιο για 4 χρόνια. Ο 23χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΣ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε ξεχωρίσει ο Ματίας Αμέιδα από την ελληνική αγορά, με την ΑΕΚ να κινείται ουσιαστικά και να τον… αρπάζει μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει πριν καιρό με τον ΠΑΣ για να πάρουν τον Πήλιο. Ωστόσο, μετά το… μπάσιμο της ΑΕΚ στην υπόθεση, ο Πήλιος επέλεξε την Ένωση και η μεταγραφή προχώρησε με την πρωταθλήτρια μεγάλη νικήτρια.

Ο Πήλιος έχει ήδη μιλήσει με τον Αλμέιδα, γνωρίζει ότι έχει «μάχη» να δώσει, όμως φτάνει στην Αθήνα – από βδομάδα – με στόχο και σκοπό να κερδίσει το στοίχημα. Θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και θα είναι στην προετοιμασία φυσικά.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του Πήλιου στην ΑΕΚ αναμένονται την 1η Ιουλίου. Πάντως όλα έχουν τελειώσει με τον 23χρονο να έρχεται στην Ένωση και να υπογράφει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας. 

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, στις 10/04 ο νυν αριστερός μπακ της ΑΕΚ μίλησε στο BN Sports για την κατάσταση που βρισκόταν τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα έπρεπε οι Γιαννιώτες να προορίζονται για υποβιβασμό.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0