Football Talk

Γιουβέντους: Απέφυγε την αφαίρεση βαθμών, μόνο πρόστιμο για τους μισθούς

Γιουβέντους: Απέφυγε την αφαίρεση βαθμών, μόνο πρόστιμο για τους μισθούς
Γιουβέντους και ιταλική ομοσπονδία κατέληξαν σε συμφωνία για το θέμα των τεσσάρων μισθών του 2020 και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο που θα φτάνει τις 718.000.
Σχετικά Άρθρα
Το μη χείρον βέλτιστον για την Γιουβέντους η οποία μετά από συμφωνία με την ιταλική ομοσπονδία τιμωρήθηκε με πρόστιμο 718.000 ευρώ για το θέμα των τεσσάρων μισθών του 2020. Παρά το γεγονός πως υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για επιπλέον αφαίρεση βαθμών, τελικά οι «μπιανκονέρι» θα την σκαπουλάρουν με πρόστιμο.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Γιουβέντους ήταν διατεθειμένοι να παραδεχτεί την ενοχή της σε μια προσπάθεια η όποια τιμωρία να έχει επιπτώσεις για την φετινή σεζόν και όχι για του χρόνου. Για τον λόγο αυτό συμφώνησαν να κάνουν χρήση του patteggiamento. Δηλαδή μια συμφωνία που θα καλύπτει και τις δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αισθάνεται δικαιωμένος, οι κατηγορούμενοι, από την άλλη, παίρνουν μικρές ποινές.

Αυτό σημαίνει πως η Γιουβέντους θα τιμωρηθεί με -10 για την υπόθεση plusvalenza και πρόστιμο 718.000 ευρώ για το θέμα των τεσσάρων μισθών. Αντίθετα, ο πρώην πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι, αποφάσισε να μην συμφωνήσει και έτσι θα οδηγηθεί σε δίκη στις 15 Ιουνίου.

Πάντως, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο δεν αποκλείεται τώρα να πάρει σειρά η UEFA και να αποφασίσει πιθανή τιμωρία των «μπιανκονέρι» με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επειδή παραμένει πιστή στο πλάνο της για την ευρωπαϊκή Super League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0