Football Talk

Ένα Wembley γεμάτο… δράμα: Τέσσερις τελικοί, όλοι στην παράταση, πέναλτι παντού και ένα γκολ στο 122’! (video)

Ένα Wembley γεμάτο… δράμα: Τέσσερις τελικοί, όλοι στην παράταση, πέναλτι παντού και ένα γκολ στο 122’! (video)

Τέσσερα ματς, ισάριθμες παρατάσεις, τρεις διαδικασίες πέναλτι και ένα γκολ στο 123ο λεπτό. Αυτά είδαμε φέτος στους τελικούς του Wembley, με τη Λούτον, τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, την Καρλάιλ και τη Νοτς Κάουντι να χαμογελούν στο φινάλε. Και μαζί με αυτές και… εμάς, που τα είδαμε όλα σε 15 ημέρες στο κορυφαίο αγγλικό γήπεδο!

Το Wembley γέμισε με συναισθήματα, που πολύ δύσκολα μπορούν να αποτυπωθούν. Τέσσερις τελικοί έλαβαν χώρα εκεί και όλοι περιλάμβαναν πολύ μεγάλο «δράμα». Κάθε σύλλογος που έφτασε στην πηγή, αποφάσισε να παίξει τα… ρέστα του με φόντο την άνοδο.

Ισχύει τόσο για τις ομάδες της 5ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, οι οποίες δεν λογίζονται ως επαγγελματικές, όσο και για αυτές που επιχείρησαν να ανέβουν στην Premier League, ακολουθώντας το παράδειγμα της Μπέρνλι και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οκτώ διαφορετικές ομάδες έφτασαν στο Wembley, αλλά όπως προβλεπόταν, οι μισές εξ’ αυτών κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους. Πού καταλήγουμε; Στο Wembley φέτος τα είδαμε… όλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0