Football Talk

Τσάβι για Μέσι: «Μιλάω μαζί του, θα μας βοηθήσει»

Τσάβι για Μέσι: «Μιλάω μαζί του, θα μας βοηθήσει»
Ο Τσάβι μίλησε για ακόμα μία φορά, για το πόσο χρήσιμος θα ήταν ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.
Η σχέση του -πλέον- προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, με τον Λιονέλ Μέσι, είναι γνωστή. Ως συμπαίκτες, «έγραψαν» χρυσές σελίδες στον σύλλογο και σε κάθε ευκαιρία που δίνεται στον νυν τεχνικό των «μπλαουγκράνα», φροντίζει να τονίζει πόσο θέλει να δει ξανά τον 35χρονο Αργεντίνο, ξανά στο Καμπ Νου.

Το ίδιο έπραξε για ακόμα μία φορά, μιλώντας στην Sport:

«Χωρίς αμφιβολία, ο Μέσι μπορεί ακόμη να μας βοηθήσει. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έφτασε στο σημείο να γίνει και μέσος. Ίσως να έχασε λίγη από την εκρηκτικότητά του αλλά τον είδαμε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει χρόνια ακόμη μπροστά του.

Μιλώ πάντα με τον Μέσι. Μίλησα και στον Λαπόρτα και η επιστροφή του είναι κάτι που μου βγάζει νόημα εμένα. Εξακολουθεί να είναι νικητής, ηγέτης και πεινασμένος ποδοσφαιριστής. Είναι τέλειος για το σύστημά μας. Είναι στο χέρι του Λέο, εκείνος είναι που θα αποφασίσει, όλα εξαρτώνται από εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πλέον, μένει να φανεί αν η επιθυμία του Τσάβι θα γίνει πράξη. Το μόνο δεδομένο; Το συγκεκριμένο σίριαλ έχει ακόμα πολύ... δρόμο μπροστά του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0