Football Talk

Δήλωση... αποχώρησης από Εμβιλά: «Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση!»

Δήλωση... αποχώρησης από Εμβιλά: «Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση!»
Τον εαυτό του εκτός Ολυμπιακού έθεσε - εμμέσως πλην σαφώς - ο Γιαν Εμβιλά μιλώντας στο «goal.com»
Το μέλλον του τον Ολυμπιακό φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο ειδικά μετά τα όσα ανέφερε στο «goal.com». Ο Γιαν Εμβιλά δήλωσε έτοιμος να ανοίξει μία καινούγια σελίδα στην καριέρα του, επισημαίνοντας βέβαια ότι αυτή προτιμά να είναι στην Ευρώπη.

«Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Είμαι ελεύθερος και εξετάζω προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι 24 ετών. Είμαι 32. Κοιτάω ποιος θα είναι πιο ειλικρινής μαζί μου. Ακούω προσεκτικά όσα μου λένε. Με έχουν πλησιάσει κάποια αραβικά κλαμπ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος και συνέχισε.

«Νιώθω ικανός να βοηθήσω μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League ή το Europa League ή να βοηθήσω κάποια να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Εχω την εμπειρία για να το κάνω. Οσο ήμουν στον Ολυμπιακό έπαιξα απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Πόρτο. Μπορώ να βοηθήσω πολλούς συλλόγους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένα κριτήριο, το οποίο ίσως παίξει ρόλο στην απόφασή μου για την επόμενη ομάδα μου. Είμαι ελεύθερος και έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία».

Όσον αφορά την παρουσία του στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό (ήρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2020), είπε: «Σε διάστημα τριών ετών έπαιξα σε 140 παιχνίδια. Στα 120 από αυτά ξεκίνησα βασικός. Εδωσα τα πάντα και κατέκτησα τίτλους. Ημουν πολύ σημαντικός παίκτης για τη λειτουργία της ομάδα μου. Γέμισα εμπειρίες και είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0